Kies voor optimale automatisering van uw processen.

Totaaloplossingen voor automatisering van machines en productielijnen met optimaal rendement.


Paree Procesautomatisering

Over procesautomatisering

Onze afdeling Industriële Automatisering is een ervaren en snelgroeiende afdeling. Diverse engineers werken dagelijks aan multidisciplinaire projecten voor onder andere de voedingsmiddelen-, chemische- en procesindustrie.

Wij adviseren en helpen u graag bij de aanpak van productie-uitdagingen en bieden u de beste oplossing met een hoog rendement.
Met behulp van de fantastische ontwerpsoftware Eplan (onze engineers zijn gecertificeerd voor Eplan) maken wij een passend ontwerp voor u. Na uw goedkeuring gaan onze engineers de innovatieve besturings- en automatiseringsoplossingen voor uw processen programmeren en installeren. Ook het onderhoud nemen zij voor hun rekening.

Ons gespecialiseerde automatiseringsteam ontwikkelt en implementeert PLC en PC besturingssystemen, procesbediening- en SCADA visualisatie systemen en MES-, ERP- en MIS-ondersteuning.

Wij werken voornamelijk met de topmerken Siemens en Allen-Bradley® Rockwell Software® van Rockwell Automation. Zij zijn wereldwijd een begrip; innovatief en excellent met een specialisatie in de industriële automatisering.

De pluspunten van Paree

  • Totaaloplossing: van ontwerp tot en met service
  • Erkend systemintegrator Rockwell en Siemens
  • Zeer kundige en betrokken medewerkers
  • 24/7 bereikbaar
Geïnteresseerd in Procesautomatisering?