Paneelbouw

Besturingskasten en bedieningspanelen zijn de belangrijkste schakel tussen mens en machine.
Paree Paneelbouw Kastenbouw

Over paneelbouw

Paneelbouw is het bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen. Op onze eigen technische afdeling worden deze kasten en panelen voorzien van de verschillende componenten en bedrading en vervolgens getoetst aan de geldende normen.

Uw specialist in paneelbouw; wereldwijd een begrip
Bij Paree zijn wij gespecialiseerd in paneelbouw. Onze zelf vervaardigde panelen zijn wereldwijd een begrip. Niet alleen door onze jarenlange ervaring in de paneelbouw maar ook door het continue onderzoek naar verbeteringen, zijn we een toonaangevende speler op de markt. Wij verzorgen dan ook al jaren de paneelbouw voor bekende grote bedrijven in de industrie, chemische industrie, food industrie en waterschappen.
Door onze optimale kwaliteitsproducten garanderen wij een hoog rendement.

Maatwerk en totaaloplossingen
De besturingskasten en bedieningspanelen die Paree levert zijn doorgaans uniek en op uw wensen afgestemd.
Paneelbouw kent vele mogelijkheden. Wilt u paneelbouw in serie schakelen?  Heeft u kleine of grote panelen, eenvoudige of met bijzondere eisen, voor de Nederlandse of buitenlandse markt nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Het totale traject van paneelbouw kan Paree voor u uit handen nemen. Voor advies, calculatie, ontwerp, engineering, programmering, assemblage en tests maar ook om het materieel te plaatsen, aan te sluiten en in bedrijf te stellen moet u bij ons zijn.
En wanneer alles 'draait'? Ook voor optimale service en onderhoud kunt u bij Paree terecht!

CNC gestuurde plaatbewerkingsmachine

Onze CNC plaatbewerkingsmachine, aangestuurd door het EPlan tekenpakket, voert alle mechanische werkzaamheden zoals boren, tappen en frezen automatisch uit.
Met als resultaat een snellere en nauwkeurige bouw van besturingspanelen. Daarnaast hoeven onze medewerker geen fysiek zware boor-, tap- en zaaghandelingen meer te verrichten..

Geïnteresseerd in Paneelbouw?