Paneelbouw

Besturings- en bedieningspanelen zijn de belangrijkste schakel tussen mens en machine.
Paree Paneelbouw Kastenbouw

Over paneelbouw

Paneelbouw, omvat de bouw van bediening- en besturingskasten. Na het engineren is paneelbouw de volgende stap. Hier worden de kasten voorzien van de verschillende componenten en bedrading. De besturingspanelen en verdeelkasten worden op onze eigen technische afdeling gerealiseerd en beproefd volgens de geldende normen.

Uw specialist
Paneelbouw is een specialisme van Paree. Onze panelen zijn wereldwijd een begrip. Door jarenlange ervaring in de paneelbouw en doorlopend onderzoek naar verbeteringen zijn we een toonaangevende speler in de markt. We leveren optimale kwaliteitsproducten waardoor u een hoog rendement behaalt. We werken, met name, voor gerenommeerde bedrijven in de industrie, chemische industrie, food industrie en waterschappen.

Totaaloplossingen
De bediening- en besturingssystemen die Paree levert zijn doorgaans uniek en op uw wensen afgestemd. Het is uiteraard ook mogelijk om in series te bouwen. Kleine of grote panelen, eenvoudig of met bijzondere eisen, voor de Nederlandse of buitenlandse markt; u heeft bij ons ongekende mogelijkheden.

We kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Van advies, calculatie, ontwerp, engineering, programmering, assemblage, testen tot en met plaatsing, aansluiten en in bedrijf stellen en daarna service en onderhoud.

CNC gestuurde plaatbewerkingsmachine

Onze CNC plaatbewerkingsmachine, aangestuurd door het E-Plan tekenpakket, voert alle mechanische werkzaamheden zoals boren, tappen en frezen automatisch uit.

Hierdoor realiseren we snellere en nauwkeurige bouw van besturingspanelen en ontlasten we medewerkers van fysiek zware boor-, tap- en zaaghandelingen.

Geïnteresseerd in Paneelbouw?