Noodverlichting

De verantwoordelijkheid voor een correcte installatie en vluchtrouteaanduiding ligt bij de werkgever. Met een installatie van Paree bent u er zeker van dat uw gebouw voldoet aan alle wetten en regels met betrekking tot de noodverlichting.
Paree noodverlichting

Over noodverlichting

Noodverlichting is een verzamelterm voor vervangingsverlichting, nood-evacuatieverlichting, vluchtrouteverlichting en -aanduiding, anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met een verhoogd risico. Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, instelling of overheidsgebouw.

Wet- en regelgeving heeft het ook verplicht voor elk bedrijf, instelling of overheidsgebouw om dit te laten installeren. Door het installeren van noodverlichting zorgt men ervoor dat men altijd de uitgang kan vinden, ook tijdens brand of uitval van stroom. Noodverlichting is aangesloten op een intern- of extern batterijsysteem. Deze wordt automatisch ingeschakeld als de elektriciteit uitvalt.

Voordelen noodverlichting

  • Bij een stroomstoring kan iedereen veilig het gebouw verlaten
  • Men kan zich in gevaarlijke situaties beter oriënteren op de uitgang
  • Paniek voorkomen en het verkleinen van veiligheidsrisico’s

Verzorgt Paree de noodverlichting installatie voor uw bedrijf? Dan weet u zeker dat uw gebouw voldoet aan alle wetten en regels.

Pluspunten Paree

  • Totaaloplossing in combinatie met brand- en inbraakinstallatie
  • Zeer betrouwbare partij met veel kennis en ervaring
  • 24/7 service, beheer en onderhoud
Geïnteresseerd in Noodverlichting?