Noodverlichting

De verantwoordelijkheid voor een correcte installatie en vluchtrouteaanduiding ligt bij de werkgever. Met een installatie van Paree bent u er zeker van dat uw gebouw voldoet aan alle wetten en regels met betrekking tot noodverlichting.
Paree noodverlichting

Over noodverlichting

Noodverlichting is een verzamelterm voor vervangingsverlichting, nood-evacuatieverlichting, vluchtrouteverlichting en aanduiding, anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met een verhoogd risico. Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, instelling of overheidsgebouw.

Wet- en regelgeving heeft  het ook verplicht voor elk bedrijf, instelling of overheidsgebouw om dit te laten installeren. Door het installeren van noodverlichting zorgt men ervoor dat men altijd de uitgang kan vinden, ook tijdens brand of uitval van stroom. Noodverlichting is aangesloten op een intern- of extern batterijsysteem. Deze wordt automatisch ingeschakeld als de elektriciteit uitvalt.

Voordelen Noodverlichting

  • Bij stroomstoring kan iedereen gebouw veilig verlaten.
  • Oriëntatie om bij gevaarlijke situaties de uitgang te vinden.
  • Voorkomen van paniek te voorkomen en verkleining veiligheidsrisico’s.

Met een installatie van Paree bent u er zeker van dat uw gebouw voldoet aan alle wetten en regels met betrekking tot noodverlichting.

Pluspunten Paree

  • Totaaloplossing door combinatie met brand- en inbraakinstallatie
  • Zeer betrouwbare partij met veel kennis en ervaring
  • 24 x 7 x 365 service, beheer en onderhoud
Geïnteresseerd in Noodverlichting?