Cameratoezicht

Door uw cameratoezicht te integreren met andere beveiligingssystemen, behaalt u optimaal rendement. Paree biedt u deze mogelijkheid, gebruikmakend van zowel de bestaande conventionele als de nieuwste IP systemen.
CCTV Camerabewaking

Over camerabeveiliging

Camera's kunt u voor verschillende doelen inzetten, zoals:

  • Vooraf & preventief: voor het bewaken en beveiligen van personen en objecten en om mogelijke daders af te schrikken. Voor het verzamelen van informatie en om te koppelen met intelligente systemen, zoals bijvoorbeeld kentekenherkenning. 
  • Rechtstreeks & proactief: voor handhaving openbare orde en veiligheid, het beheer en toezicht van (openbare) ruimten, bij evenementen, zorg- en hulpverlening e.d. Met als doel vroegtijdig incidenten te signaleren en te reageren zodat het niet (verder) escaleert.
  • Achteraf & repressief: door opname van beelden, kunnen deze achteraf worden gebruikt, bijvoorbeeld als bewijsmateriaal in een rechtszaak, opsporing van strafbare feiten maar ook voor opleiding en training. 

Met live camerabeveiliging worden de voordelen van alarmsystemen en camera’s gecombineerd – uw pand kan desgewenst 24/7 in de gaten worden gehouden en verdachte bewegingen kunnen direct aan de politie worden doorgegeven. Live camerabeveiliging biedt daardoor optimale inbraakpreventie: discreet, professioneel toezicht met directe signalering en melding.

Wat kunt u van Paree verwachten?

U krijgt een professioneel advies en een camera installatie die vakkundig geïnstalleerd en onderhouden wordt. Door uw cameratoezicht te integreren met andere beveiligingssystemen, zoals brandmeld, inbraak en toegangscontrole, behaalt u optimaal rendement. Paree biedt u deze mogelijkheid, gebruikmakend van zowel de bestaande conventionele als de nieuwste IP systemen. 24/7 staan we voor u klaar. Neem contact met ons op via 0113 - 352 440 of stuur een e-mail naar eb@paree.nl

Pluspunten Paree Camerabeveiliging

  • Professionele installatie voor iedere situatie
  • Altijd zicht op uw locatie(s)
  • Camera's voor binnen- en buiten, diverse merken te combineren

Veelgestelde vragen over
Camerabeveiliging

Wat zijn de beleidsregels voor cameratoezicht ivm bescherming persoonsgegevens?

De beleidsregels Cameratoezicht vormen een uitwerking van bepalingen uit de Wet bescherming persoonsgegevens en de Wet politiegegevens die relevant zijn voor cameratoezicht door private of publieke organisaties ter beveiliging van personen en goederen en door gemeenten ter handhaving van de openbare orde. Ook wordt ingegaan op de inzet van nieuwe technologieën bij cameratoezicht, zoals drones, dashcams en andere slimme camera’s.

partners

Paree - Partner - Camera Systemen - Camera Bewaking - Camera Beveiliging - Hikvision
HIKVISION Camera Systemen
Paree - Camera Systemen - Camera Bewaking - Camera Beveiliging - Bosch
Bosch Camera Systemen
Paree - Camera Systemen - Camera Bewaking - Camera Beveiliging - Mobotix
Mobotix Camera Systemen
Paree - Open Platform Software Camera Systemen - Camera Bewaking - Camera Beveiliging - Bosch
milestone Videomanagementsoftware camera en video
Geïnteresseerd in Camerabeveiliging?