Tijdig brand signaleren kan veel ellende voorkomen. Brandschade, gewonden of nog erger, daar moet u toch niet aan denken. Hoe sneller u kunt reageren op een brand, hoe meer tijd u heeft om uw medewerkers in veiligheid te brengen en de brandschade te beperken.
Door uw bedrijf van een brandmeldinstallatie te voorzien, weet u snel waar de brand zich bevindt. Een snelle reactie volgt. En zo komt de bedrijfscontinuïteit zo min mogelijk in het geding.
Alles valt of staat met een betrouwbare brandmeldinstallatie. Graag informeren wij u verder.

Redenen voor het aanschaffen van een zakelijke brandmeldinstallatie

De aanwezigheid van een zakelijke brandmeldinstallatie kan in veel gevallen verplicht worden gesteld. Vaak moet een brandmeldinstallatie in combinatie met een ontruimingsinstallatie in een bedrijfspand worden geplaatst. Vele verzekeringsmaatschappijen maar ook het Bouwbesluit artikel 6.20 en 6.23 van het Bouwbesluit 2012 stellen een brandmeldinstallatie en een ontruimingsinstallatie verplicht.

Beide installaties zijn vaak verplicht voor bedrijven in de industrie,  het onderwijs, logistieke sector (koel- en vrieshuizen) en zorgsector. Geldt ook voor kantooromgevingen, bedrijfsgebouwen, openbare publieksruimten, parkeergarages en tunnels.

Al is het niet verplicht. U wilt toch op tijd zijn om de brandschade te beperken of voorkomen.

Het onderhoud van een brandmeldinstallatie in Zeeland

Niet alleen voor het ontwerp en installatie van de brandmeldinstallatie en ontruimingsinstallatie in Zeeland kunt u bij ons terecht. Maar ook voor het onderhoud en service. Het is uiteraard van belang om uw brandmeldinstallatie en eventuele ontruimingsinstallatie goed te onderhouden. Het systeem moet voldoen aan het vereiste kwaliteitsniveau en een hoge betrouwbaarheid in geval van een melding.

Van ontwerp tot service en onderhoud

U kunt bij ons terecht voor het hele traject:

  • advies;
  • projectbegeleiding;
  • opstellen van het programma van eisen en uitgangspunten;
  • inspectie;
  • implementatie;
  • certificering;
  • training;
  • service en onderhoud.

Voorkom schade door brand met een brandmeldinstallatie en SCIOS Scope 10 brandinspectie

Naast het verplicht stellen van een brandmeldinstallatie, stellen verzekeraars ook een brandrisico inspectie van het elektrisch materiaal SCIOS Scope 10 vaak verplicht.

Schat brandrisico’s goed in

Door brandrisico’s in uw pand(en) goed in te schatten, door middel van een inspectie, kunt u eventuele brandrisico’s wegnemen. Hierdoor wordt het risico op een eventuele brand in de toekomst voorkomen kan worden of beperkt.
Met de brandrisico’s in beeld en een brandmeldinstallatie maakt u uw bedrijf zo veilig mogelijk.

Beveilig uw bedrijf met Paree uit Zeeland

Voor alle soorten beveiliging kunt u bij ons terecht. Of u nu zelf een betere beveiliging tegen brand wenst of vanuit wetgeving verplicht bent een brandmeldinstallatie en eventueel ontruimingsinstallatie te installeren, wij zijn een gecertificeerd branddetectiebedrijf in Zeeland dat u hierbij graag van dienst is.

Iedere elektrotechnisch probleem oplossen

Daarnaast verzorgen wij graag voor u noodverlichting, inbraakbeveiliging onder andere met camera’s.
Door onze brede kennis kunnen wij ieder elektrotechnisch probleem binnen uw organisatie oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, elektro, beveiliging, telecom, ict en een combinatie van deze diensten. Met ruim 90 jaar ervaring en 225 vakmensen zijn wij een begrip in Zeeland.

Waar zijn wij gevestigd?

U kunt ons vinden aan de Werrilaan 8 in ’s-Heerenhoek. Een prima uitvalsbasis voor werkzaamheden door heel Zeeland. Wij zijn binnen 15 autominuten in Goes en Middelburg. Terneuzen ligt op 20 minuten afstand en van Zierikzee zijn wij slechts 30 minuten verwijderd. Wij zijn u graag van dienst.