Kan uw zakelijk wifi netwerk wel een upgrade gebruiken? Tegenwoordig moet de wifi op kantoor, in de werkplaats, showroom, eigenlijk overal binnen uw organisatie perfect dekkend én veilig zijn.

Voor een optimaal bedrijfsproces moet uw apparatuur probleemloos op de wifi kunnen functioneren.  Bovendien moeten de medewerkers altijd en overal goed bereik hebben.

Netwerkcapaciteit en veiligheid

Wordt er binnen uw organisatie ook massaal gebruik gemaakt van laptops, smartphones en tablets?
En vragen de huidige gebruikersmogelijkheden en netwerkeisen om een perfect dekkende en vooral ook veilige wifi omgeving?
Merkt u dat uw netwerk wel aan een uitbreiding of vernieuwing toe is? Paree is dé expert voor professionele wifi voor bedrijven. Wij informeren u graag.

Zakelijk wifi netwerk van KPN

Wilt u een zakelijk wifi netwerk aanleggen? Overal op de zaak perfecte wifi? Met KPN zakelijke wifi heeft u snelle, betrouwbare wifi volgens de nieuwste technologie. Als KPN Business partner kunnen wij u deze super wifi aanbieden. Nooit meer problemen, altijd online zonder gedoe.

De voordelen van KPN wifi zakelijk:

 

 • Razendsnelle, stabiele verbinding;
 • Overal optimale wifi snelheid;
 • Service en beheer;
 • Wifi 6.

Wifi 6

Wifi 6 is de nieuwste technologie op het gebied van wifi. Een krachtig wifi signaal laat u zorgeloos ondernemen.
Wij zetten nog even alle voordelen van wifi 6 op een rij:

 • Hogere snelheid voor meerdere apparaten tegelijk;
 • Betere beveiliging;
 • Energiezuiniger;
 • Minder vertraging.

Hoe realiseren wij een perfect wifi netwerk?

Allereerst zal er op de bedrijfslocatie onderzoek moeten plaatsvinden. Hierbij vinden allerlei metingen plaats, worden bouwtekeningen en het materiaal van de muren bekeken. Vervolgens wordt met deze verkregen gegevens het ontwerp van het wifi netwerk gemaakt.

Welke zaken dienen ook in het ontwerp meegenomen te worden?

 • Dekkingsgraad. Biedt het ontwerp voldoende dekking?
 • Capaciteit. Is er genoeg capaciteit voor alle gebruikers?
 • Beveiliging. Zijn er meerdere beveiligingsniveaus in het ontwerp?
 • Betrouwbaarheid. Heeft het wifi netwerk meerdere verbindingen? Kan bij uitval het netwerk nog via een andere verbinding functioneren?

Dan begint het aanleggen van de bekabeling, installeren van de wifi componenten en configureren van het wifi netwerk. Om er zeker van te zijn dat het systeem aan alle eisen van het ontwerp voldoet, vindt er afsluitend een kwaliteitsmeting plaats. Eventuele problemen kunnen aangepakt worden voor oplevering van het netwerk.

Paree is expert in zakelijke wifi netwerken

Graag nemen wij als expert in zakelijke wifi netwerken u alle wifi werkzaamheden uit handen. Wij hebben alle kennis in huis en informeren u graag over de mogelijkheden. Van het netwerkdesign, implementatie tot service en beheer. Paree is uw expert in Zeeland.

Door onze brede kennis kunnen wij ieder elektrotechnisch probleem binnen uw organisatie oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, elektro, beveiliging, telecom, ict en een combinatie van deze diensten. Met ruim 90 jaar ervaring en 225 vakmensen zijn wij een begrip in Zeeland.

U kunt ons vinden aan de Werrilaan 8 in ’s-Heerenhoek. Een prima uitvalsbasis voor werkzaamheden door heel Zeeland. Wij zijn namelijk binnen 15 autominuten in Goes en Middelburg. Terneuzen ligt op 20 minuten afstand en van Zierikzee zijn wij slechts 30 minuten verwijderd. Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op.