Optimale flexibiliteit en kostenbesparing met online werkplekken

Wielemaker, gevestigd te Midddelburg, bedient de Zeeuwse markt als het gaat om afvalinzameling. Daarnaast bieden ze lifting activiteiten in Zuidwest Nederland en transport in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Het is een familiebedrijf met zo'n 70 medewerkers in verschillende disciplines. Ze kijken naar de langere termijn. Door het opbouwen van duurzame relaties kennen ze hun opdrachtgevers goed. Hierdoor zijn ze in staat om mee te denken en te anticiperen op de wensen van de klant.

Paree verzorgt voor Wielemaker:

  • Online werkplekken met volledige cloud infrastructuur bestaande uit: servers, firewall, netwerkapparatuur, switches en software; 
  • apparatuur voor gebruikers;
  • WiFi en intern datanetwerk op locatie in Middelburg.

 

Paree - IT - Cloud Services - Online Werkplekken

Algemeen directeur Ronald Wielemaker van Wielemaker BV (rechts op foto): 'Onze organisatie is heel breed. We gebruikten allerlei voor oplossingen binnen de diverse afdelingen verschillende servers. Op een gegeven moment moesten onze hard- en software worden vervangen. Als bedrijf waren we ook toe aan een volgende stap op het gebied van IT. 

Wij werken bij voorkeur samen met lokale partners, wat de Zeeuwse economie ten goede komt. Paree is een betrouwbare partner. Door onze langdurige nauwe samenwerking zijn zij met ons bedrijf meegegroeid. In overleg met IT manager Bob Redelijk (links op foto) hebben we besloten om te gaan werken met online werkplekken. Dat biedt veel voordelen. 

Onze medewerkers hebben nu altijd en overal vanaf elke apparaat toegang tot hun werkplek en beschikken over de nieuwste software. Daarnaast is met deze werkwijze de veiligheid van onze data gegarandeerd, is er sprake van hoge beschikbaarheid en profiteren wij van de drie-voudige ISO certificering van de online werkplekoplossing van Paree. 

Bovendien is deze manier van werken flexibel en financieel aantrekkelijk. We betalen per maand een vast bedrag per medewerker (naar gebruik), hoeven niet langer te investeren in dure hard- en software, werken in een schaalbare omgeving en nieuwe werkplekken kunnen snel worden uitgerold. 

Tenslotte biedt Paree ons all-in service en support, inclusief onbeperkt gebruik helpdesk, continue monitoren en periodiek onderhoud aan de IT-omgeving.'

 

Dit project delen

Geïnteresseerd in Wielemaker Middelburg?