Het nieuwe kantoor van Beveland Wonen is prachtig geworden. Een modern en functioneel gebouw met een mooie lichtinval. De inrichting mag er ook zijn; fris met originele Zeeuwse details. 
Het oude kantoorpand van de Rabobank is volledig getransformeerd. Niet alleen is het pand volledig verbouwd, maar er is ook nog een nieuw gedeelte aangebouwd.

Circulair bouwen
Op verzoek van de opdrachtgever, Beveland Wonen, moest het project volgens het principe van circulair bouwen worden gerealiseerd. 
Paree had al ervaring met circulair bouwen. Bij deze uitdagende opdracht werd er dan ook een beroep gedaan op onze expertise. Circa driekwart van de elektrotechnische installatie is door ons vernieuwd. Waaronder een hoofdaansluiting en een nieuwe groepenkast. Dit in verband met de nieuwe warmtepompen en zonnepanelen waarmee het moderne kantoor is uitgerust. Veel bekabeling is hergebruikt. Omwille van de beoogde energiebesparing is het hele pand voorzien van LED-verlichting.

Onze werkzaamheden:

  • Gedeeltelijk vernieuwen elektrotechnische installatie
  • Installeren zonnepanelen 
  • Vernieuwen brandmeldinstallatie
  • Vernieuwen inbraakbeveiliging
  • Vernieuwen toegangscontrole
  • Het gehele gebouw voorzien van LED-verlichting

Fotogallerij

Beveland wonen in Goes
Beveland wonen in Goes
Beveland wonen in Goes
Beveland wonen in Goes
Beveland wonen in Goes

Dit project delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact