Onze Operationeel directeur Peter Bek gaat met pensioen. Rob van Oosten gaat Peter zijn functie overnemen. Hierdoor hebben er ook twee wijzigingen in het management plaatsgevonden.

Peter Bek gaat met pensioen

Peter Bek gaat met pensioen

Na een dienstverband van 49,5 jaar bij Paree gaat onze Operationeel directeur Peter Bek per 1 januari a.s. met pensioen.
Peter werkte hard, bleef zich ontwikkelen, pakte de kansen die voorbij kwamen, opereerde no-nonsense en maakte tijd voor iedereen die wat wilde bespreken. Wij zijn buitengewoon trots en dankbaar wat Peter in al die jaren heeft betekend voor ons familiebedrijf.

Nieuwe operationeel directeur
Rob van Oosten (49) gaat de functie van Operationeel directeur vervullen. Hij kent ons bedrijf enorm goed en beschikt over de juiste kwaliteiten.
Rob werkt al 24 jaar bij Paree waarvan de afgelopen 12 jaar als Manager Telecom – IT. Hij is betrouwbaar, gaat altijd voor kwaliteit, is gedreven en een groot voorstander van innovatie. Allemaal eigenschappen die bij een Operationeel directeur passen. De rol van Operationeel directeur past hem uitstekend en hij blijft absoluut een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van Paree.

Peter gaat heerlijk van zijn vrije tijd genieten. Met zijn vele hobby’s gaat dat zeker goedkomen!

Nieuwe directie en MT bij Paree

Nieuwe managers

Door de directiewisseling binnen Paree, hebben er ook twee wijzigingen in het management plaatsgevonden. Ook zijn alle taken van het managementteam nog eens goed onder de loep genomen en opnieuw verdeeld. Zo neemt Frank Traas manager afdeling Industriële automatisering ook een aantal taken van Peter Bek over.

Bob Redelijk nieuwe manager afdeling Telecom – IT
Bob zal de functie van afdelingsmanager Telecom – IT overnemen van Rob van Oosten.
In de positie van hoofd IT heeft Bob de afgelopen jaren waardevolle ervaring opgedaan binnen de IT-discipline. Onder zijn supervisie is er een goed presterend IT-team ontstaan met tevreden klanten. Zijn kwaliteiten en intrinsieke motivatie om deze resultaten uit te breiden binnen de Telecom – IT afdeling passen perfect bij de functie van afdelingsmanager.

Tim Dekker nieuwe manager afdeling Elektro – Beveiliging
Tim is 14 jaar geleden bij Paree gestart als leerling-monteur en is in die periode doorgegroeid naar zelfstandig monteur, werkvoorbereider, projectleider. Tim is in het afgelopen 1,5 jaar werkzaam geweest als assistent-manager om zich voor te kunnen bereiden op de de rol van afdelingsmanager. Zijn technische bekwaamheid en vermogen om het team te motiveren hebben bijgedragen aan een positieve werkomgeving. Een welverdiende promotie.
Pieter Paree, onze algemeen directeur, had de afgelopen 5,5 jaar een dubbelfunctie. Het doorgroeien van Tim zorgt ervoor dat Pieter meer tijd krijgt voor de algemene bedrijfsvoering en langetermijnstrategie.