Welkom Kraamzorg uit Uden was op zoek naar een nieuwe IT-leverancier. Hun volledige IT-beheer was ondergebracht bij een andere zorgroep, maar ze konden in de toekomst niet langer van hun diensten gebruik maken. De kraamzorgorganisatie moest overstappen naar een oplossing met alles in eigen beheer.

Bij Welkom Kraamzorg werken ongeveer 150 kraamverzorgenden en 30 kantoormedewerkers. Zij bieden hoogwaardige zorg aan pasgeboren baby’s en hun gezinnen.

De moderne werkplek

Paree levert al bij een aantal kraamzorgorganisaties ‘de moderne werkplek’. Deze kraamzorgorganisaties kennen elkaar en werken op dezelfde manier. Ze spreken elkaar regelmatig.
Door positieve referenties van de andere kraamzorgorganisaties kwam Welkom Kraamzorg ook bij ons terecht.

De kraamzorgorganisatie wilde van een traditionele ICT omgeving, naar een cloudoplossing. Het realiseren van de moderne werkplek met het praktische gebruik van online applicaties.
Na een aantal prettige gesprekken was Welkom Kraamzorg zeer enthousiast over ons plan van aanpak en ontvingen wij de opdracht.

Onze werkzaamheden

Welkom Kraamzorg beschikt nu over een snelle, veilige en betrouwbare ICT-omgeving die voldoet aan de hoogste ICT-standaarden.
Onze werkzaamheden:

  • Configuratie netwerkinfrastructuur: We hebben de complete netwerkomgeving opnieuw ingericht inclusief Wi-Fi voor draadloos werken;
  • Monitoring netwerkinfrastructuur: We houden alles nauwlettend in de gaten;
  • Inrichting van Mobile Device Management: Het beheren en beveiligen van alle mobiele apparaten (telefoons), essentieel vanwege het dagelijks intensief gebruik;
  • Uitleg en adoptie van functionaliteiten van de moderne werkplek: We hebben Welkom Kraamzorg wegwijs gemaakt in de nieuwe IT-omgeving;
  • Beheer en 24/7 support bij calamiteiten: We staan altijd paraat om te helpen, ongeacht het tijdstip.

Veilig en efficiënt (samen)werken

Zowel de kantoormedewerkers als de kraamverzorgenden op locatie kunnen nu veilig (samen)werken. Ook in het administratief pakket en elektronisch cliëntendossier.
Naast  hoogwaardige security moet de moderne werkplek de gebruikers ‘verder brengen’ door maximaal gebruik van de functionaliteiten van de moderne IT werkplek. De aanvullende adoptietraining zorgt hiervoor. Deze adoptie verloopt doelbewust stapsgewijs. Allereerst hebben degenen met meer IT-vaardigheden binnen de organisatie uitleg gekregen. Vervolgens zorgen zij voor draagvlak en verdere uitleg binnen Welkom Kraamzorg over alle mogelijkheden van Microsoft 365.
Als er vragen zijn of problemen optreden, staan wij 24/7 klaar voor support. De afstand tussen onze locatie in ‘s-Heerenhoek en de klantlocatie in Uden, die ruim 160 km bedraagt, vormt geen enkel probleem voor onze dienstverlening. We kunnen veel op afstand regelen: van inrichting tot beheer en monitoring. Bovendien hebben we laptops op voorraad. Als er een laptop defect is, kunnen we binnen één dag een nieuwe inrichten en naar Welkom Kraamzorg verzenden.

Tevreden klant

Tevreden over de samenwerking

Het project bij Welkom Kraamzorg was voor beide partijen een succes.
De Kraamzorgorganisatie was erg tevreden over onze aanpak: “Na een grondige voorbereiding, verliep de migratie vlekkeloos. De begeleiding door de deskundige en vriendelijke medewerkers was erg prettig. De overdracht van de laptops, (mobiele) telefoons en andere hardware verliep helder en snel.”
Voor Paree is Welkom Kraamzorg een gewaardeerde klant. De organisatie kent korte lijntjes en de samenwerking met hun IT-medewerkers verliep uitstekend.