Met trots vertellen wij meer over onze werkzaamheden bij Oceanwide Expeditions.

Oceanwide Expeditions is pionier op het gebied van scheepsgebaseerde expedities.
Met een vloot van ijsversterkte schepen brengen zij de reizigers naar verschillende poolbestemmingen in het prachtige Antartica en Arctis.
Oceanwide Expeditions heeft een uniek concept in handen, niet alleen door de schitterende bestemmingen waarnaar zij afreizen, maar ook doordat zij tijdens de expeditie zoveel mogelijk van boord gaan. Twee keer per dag wordt er een excursie aan land of op zee (soms zelfs onder water) gedaan.
Begin vorig jaar verrichtten wij IT werkzaamheden op het nieuwe cruisschip De Hondius van Oceanwide Expeditions 
Nu hebben wij voor Oceanwide Expeditions Vlissingen en Houston de moderne werkplek gerealiseerd; een eigen, moderne, toekomstbestendige en veilige IT omgeving. 

Onze werkzaamheden
De volledige ICT omgeving van Oceanwide Expeditions is door ons onder handen genomen.
Voor alle medewerkers, die over de hele wereld wonen, is de moderne werkplek uitgerold. Binnen deze nieuwe IT omgeving werken de gebruikers op hun lokale apparaat (nieuwe door ons geleverde laptops). Alle functionaliteiten zijn hierbij direct vanaf het lokale apparaat beschikbaar. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van moderne Microsoft cloud functionaliteiten waaronder Azure, Office 365 en Teams.
Door de toepassing van deze moderne IT middelen hebben wij het samenwerken en de communicatie binnen Oceanwide Expeditions naar een hoger niveau gebracht.
In het project zijn tevens verregaande security maatregelen doorgevoerd om zowel de data in Office 365 (Microsoft Teams) als de mobiele apparaten (laptops, tablets, telefoons) goed te beveiligen.
Naast de werkplekken en de Microsoft cloud infrastructuur is het volledige netwerk in Vlissingen vernieuwd en zijn de servers in de kantoren in Vlissingen en Houston uitgefaseerd.

Wij wensen alle medewerkers van Oceanwide Expeditions veel werkplezier!

Oceanwide Expeditions

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact