Kraamzorg de Eilanden was op zoek naar een nieuwe IT leverancier. Door ons ‘verhaal’ en positieve referenties van andere kraamzorgorganisaties leverden wij ook bij hun ‘de moderne werkplek’.

Kraamzorg de Eilanden heeft al meer dan 75 jaar ervaring in de kraamzorg. Met kraamverzorgenden in de regio’s Delfland, Drechtsteden, Rotterdam-Rijnmond, Voorne-Putten, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stellendam.
Vanuit het kantoor in Stellendam werkt onder andere de back-office nauw samen met de verloskundige en het ziekenhuis en staan zij garant voor goede en veilige geboortezorg.

Opdracht voor Paree

Paree levert al bij een aantal kraamzorgorganisaties ‘de moderne werkplek’. Deze kraamzorgorganisaties participeren in een eigen kraamzorg softwarepakket. Hierdoor spreken de organisaties, waaronder Kraamzorg de Eilanden, elkaar regelmatig.
Kraamzorg de Eilanden was op zoek naar een nieuwe IT leverancier. Door positieve referenties van de andere kraamzorgorganisaties besloten zij ons voor een gesprek uit te nodigen. Kraamzorg de Eilanden was enthousiast over onze strategie (plan van aanpak). Ons ‘verhaal’ en de positieve referenties zorgden ervoor dat wij de opdracht kregen.

Plan van aanpak de moderne werkplek

Wij hebben eerst hun huidige ICT omgeving overgenomen, zodat wij de migratie van de ECD omgeving niet in de weg zaten. Zo hebben wij de impact van de overgang tot een minimum weten te beperken. Hetgeen de opdrachtgever enorm meeviel. Na de migratie, begin september, was er direct support op het kantoor in Stellendam aanwezig.

De moderne werkplek voor een perfect functionerende IT omgeving:

  • Installeren iedere werkplek;
  • Configureren van de complete netwerkinfrastructuur;
  • Monitoring complete netwerkinfrastructuur;
  • Inrichten Mobile Device Management;
  • Uitleg (adoptie) functionaliteiten moderne werkplek;
  • Beheer en 24/7 support bij calamiteiten.

Mobile Device Management

Als onderdeel van ons totaalpakket aan IT diensten hebben wij bij Kraamzorg de Eilanden ook het Mobile Device Management voor onze rekening genomen. Het beheren en beveiligen van alle mobiele apparaten (telefoons en tablets) is door het dagelijks intensief gebruik net zo belangrijk.

Dienstverlening van hoge kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening hangt ermee samen dat wij alle componenten in de IT omgeving aanpakken; een totaalpakket.
Bij Paree vinden wij de security van een IT omgeving erg belangrijk. Daarnaast moet de moderne werkplek de gebruikers ‘verder brengen’ door maximaal gebruik te maken van de functionaliteiten die in de Moderne IT werkplek aanwezig zijn. Hiervoor is er in nazorg voorzien en bieden wij aanvullende adoptie trainingen aan. Direct na de migratie hebben wij fysiek op het kantoor in Stelledam uitleg gegeven over de IT werkplek. De medewerkers kunnen nu zelfstandig en veilig werken. Onze techneuten zijn op een later tijdstip nog teruggekomen om de ‘vakantiegangers’ op weg te helpen. En is er iets niet duidelijk óf zijn er problemen? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor support.
De klantlocatie, ruim 65 km bij ons kantoor vandaan, vormt voor ons (onze kwaliteit) geen probleem. Met de moderne werkplek kunnen wij heel veel op afstand realiseren. Het inrichten, beheren en monitoren gebeurt gewoon vanuit ‘s-Heerenhoek.

Tevreden klant

De impact van de overgang is enorm meegevallen. Met als belangrijkste redenen: de erg prettige communicatie, goede bereikbaarheid en directe support op locatie na de migratie. Fijn om te horen! Wij zijn ook zeer tevreden over het gehele project.