Poly is gericht op het stimuleren van diepgaande menselijke connecties


Poly betekent ‘veel’ en combineert de audio- en video-expertise van Plantronics en Polycom en maakt gebruik van de slimme endpoints van het bedrijf, die UC-platformen (Unified Communications) met elkaar verbinden. Poly is gericht op het stimuleren van diepgaande menselijke connecties. Alsof u communiceert zonder tussenkomst van een telefoon of het internet.

"Dit voelt als mijn eerste dag als CEO van een nieuw bedrijf”, vertelt Joe Burton, President en CEO van Poly. “We zien oneindig veel kansen in hoe mensen vandaag de dag communiceren en samenwerken. Door verbeteringen in AI, machine learning en andere nieuwe technologieën geloven we in een toekomst waarin Poly zorgt voor verbinding. En waarin we uiteindelijk dát element worden, dat je niet opmerkt in een vergadering, maar dat wel de kwaliteit verbetert.”

Bij Paree adviseren wij al jarenlang headsets van Plantronics en vaste telefoontoestellen van Polycom. Vanzelfsprekend zijn wij gebaat bij perfecte communicatie en zijn benieuwd naar de nieuwe oplossingen die Poly te bieden heeft.

Nieuw bedrijf Poly

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact