MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes, social media of ingewikkelde navigatiebesturing.

MONO-helden

Wij zijn vandaag uitgeroepen tot MONO-held van de maand! Transport- en containerbedrijf Wielemaker overhandigde het MONO-held stokje over aan Paree.  Algemeen directeur Pieter Paree en KAM-coördinator Joost Zuidijk ondertekenden namens Paree de MONO belofte.

Om veiligheid voorop te stellen hoeven werknemers onderweg niet bereikbaar te zijn. Dat appje, telefoontje of die social media post kan best even wachten.
Onderweg bellen verdubbelt namelijk het risico op een ongeval, wanneer je onderweg een tekst leest of typt is de kans hierop wel zes keer groter.

Hoe rijdt u MONO?

MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes, social media of ingewikkelde navigatiebesturing. U kunt uw telefoon op MONO zetten door deze tijdens het rijden op ‘stil’ of ‘niet storen’ te zetten. Daar zijn gelukkig instellingen voor die u daarbij kunnen helpen. Zet uw iOS of Android telefoon op MONO!

MONO in de provincie Zeeland

De MONO-helden campagne is een initiatief van het ROVZ om afleiding in het verkeer bij werkgevers en werknemers in de provincie Zeeland tegen te gaan. Organisaties in de provincie Zeeland kunnen zich kosteloos aansluiten als MONO-held en op deze manier de aandacht vragen voor verkeersveiligheid binnen de organisatie.

Meer informatie over MONO!