Maak kennis met Kevin van team F & O bij Paree. Hoe ziet hij zijn werkgever, team en werkzaamheden? Hij is enthousiast en gaat voor een mooie toekomst bij Paree.

Kevin werkt bij Haringman betonwaren in Goes als hij verneemt dat er een vacature voor ‘logistiek medewerker’ bij Paree open staat. Na een positief sollicitatiegesprek, hoefde hij niet lang na te denken om de switch te maken. “De uitstraling van Paree was goed; een mooi en gezellig bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden.”

Blij met zijn werk bij Paree

Ruim 4 jaar later is Kevin nog steeds blij met z’n werk bij Paree.
“De afwisseling van de werkzaamheden vind ik erg leuk. De ontvangst van goederen, het bestellen van kleding, gereedschap en kantoorartikelen. Daarnaast het verwerken ( o.a. registreren) van binnengekomen gereedschap en kleding. Verder zorg ik dat het buitenterrein netjes blijft. Ook voor allerlei andere klusjes weten collega’s mij altijd te vinden,” zegt Kevin lachend.

Een werkdag vol variatie

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Kevin vertelt opgetogen over zijn werkzaamheden van die dag. “Vanochtend ben ik begonnen met het verzetten van een container buiten en heb daarna een aggregaat verplaatst. Vervolgens de binnengekomen kleding verwerkt en een gereedschapsbestelling de deur uit gedaan. Na de lunchpauze heb ik het magazijn opgeruimd. Zo meteen ga ik gereedschap en kleding bestellen.” Een werkdag vol variatie dus.

Team F & O; steun en toeverlaat medewerkers Paree

Kevin maakt deel uit van team F & O. Dit team is de steun en toeverlaat voor alle medewerkers. Op administratief, financieel, personeels- en logistiek gebied.
Samen met Elroy werkt hij als logistiek medewerker in ons magazijn.
“De collega’s van team F & O zijn gezellig en staan altijd voor elkaar klaar. Er is een goede sfeer. Ons logistieke eilandje werkt goed samen met de andere afdelingen. Iedereen binnen Paree weet ons team te vinden.”

Toekomst bij Paree

Naast de goede sfeer ervaart Kevin de duidelijke communicatie binnen Paree als prettig.
Met zijn leuke werkzaamheden en de doorgroeimogelijkheden zit Kevin hier helemaal op zijn plek.
“In de toekomst lijkt het mij leuk om naast mijn huidige werkzaamheden ook specialistische zaken op te pakken, zoals bijvoorbeeld laswerkzaamheden voor de monteurs. Scheelt hun weer tijd.”