De temperatuur van een persoon of voorwerp kan gemeten worden door een warmtebeeldcamera. Belangrijk daarbij is uiteraard de nauwkeurigheid van de meting. Het meten van de juiste temperatuur wordt mogelijk gemaakt door ijking en kalibratie.

De thermische oplossing
Thermografie is het contactloos meten en registreren van deze straling via het infrarood beeld en wordt o.a. gebruikt bij een inspectie op de bouwplaats, van elektrotechnische installaties en werktuigbouwkundige installaties. Perfect voor het oplossen temperatuurtechnische problemen.
U kunt de inspectie uitvoeren zonder dat dit van enige invloed is op het productieproces, het gebeurt volledig contactloos en neemt weinig tijd in beslag. Alles wordt op foto vastgelegd waardoor u duidelijk bewijs hebt.

Koorts screenen zonder contact
Met de Hikvision thermische CCTV oplossing kunt u van een mens nauwkeurig en contactloos zijn temperatuur meten en zo efficiënt en effectief koorts bij personen opsporen.
Hikvision heeft verschillende thermische productsoorten, passend bij ieder bedrijf en geschikt voor verschillende doeleinden.

1. Inzetten op de korte termijn bij ingangen
2. Inzetten op lange termijn met toegangscontrole
3. Inzetten op lange termijn voor grote groepen mensen in een open gebied
4. Mobiele koortsmeting

De koortsscreening vindt plaats zonder contact. Is er bij iemand koorts gedetecteerd, dan moet er worden vastgesteld wie deze persoon is. Na identificatie kan deze persoon apart worden genomen om vervolgens met een handmatige meting zijn temperatuur nogmaals te controleren.
De thermische CCTV oplossing is een veilig middel om zonder contact, efficiënt mensen met koorts op te sporen. 
Combineer temperatuur, beeld- en gezichtsherkenning zodat u eenvoudig personen met koorts kunt detecteren en identificeren.

Meer informatie
Graag denken wij met u mee op welke manier u deze thermische CCTV oplossing het beste in uw organisatie kunt implementeren.
Neem vrijblijvend contact met ons op T 0113-352440 | eb@paree.nl

Fotogallerij

Hikvision 1
Hikvision 2
Hikvision 3

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact