KPN is door benchmark organisatie umlaut uitgeroepen tot beste mobiele netwerk van Nederland. Als KPB business partner zijn wij ook blij met dit mooie resultaat.
Gefeliciteerd KPN en bedankt voor de lekkere taart!

Business partner KPN

KPN is door benchmark organisatie umlaut uitgeroepen tot beste mobiele netwerk van Nederland. En met een score van 976 uit in totaal 1000 punten behalen zij tevens wereldwijd de hoogste score. Als KPN business partner zijn wij ook blij met dit mooie resultaat.

Gedegen onderzoek naar netwerk KPN

umlaut, de benchmark organisatie voor de telecomsector, doet jaarlijks wereldwijd onderzoek naar de beste netwerken. Na onderzoek door alle provincies in Nederland; in alle (grote) steden, dorpen en zelfs verbindingswegen, kwam het netwerk van KPN als beste naar voren.
Met tests op het gebied van de belkwaliteit, het snel tot stand komen van telefoongesprekken, de kwaliteit van videostreaming, de laadsnelheid van webpagina’s en het uploaden/versturen van bestanden.

Netwerk KPN is uitmuntend

umlaut noemt het resultaat ‘uitmuntend’. KPN heeft de beste overall performance en datakwaliteit op verschillende soorten locatie (drukbevolkte gebieden, onderweg in de auto etc.).
Met het nieuwe 5G-netwerk beschikt KPN over de grootste dekking en hoogste downloadsnelheden.

Nog meer prijzen voor KPN

Snelheidstester Ookla erkende voor de derde achtereenvolgende keer KPN als het ‘Beste Mobiele Netwerk’ van Nederland. De Consumentenbond riep KPN uit tot ‘Beste Glasvezel-provider’. Tot slot gaf Opensignal KPN de titel ‘Best Video Experience in the World’.