Deze maand geven wij extra aandacht aan onze leuke openstaande vacatures in de industrie.

Olav Borghart

Elektromonteur industrie

Geen werkdag is hetzelfde: je verricht vaak verschillende werkzaamheden op uiteenlopende locaties zoals bijvoorbeeld bij een frietfabriek, een koelterminal of een waterzuivering. Je monteert, onderhoudt en repareert zelfstandig grote en kleine elektrotechnische installaties. Ook zorg jij voor reparatie en onderhoud. Ben je een sterspeler die altijd alles geeft? Lever jij werk op Champions League-niveau en kan jouw team altijd op je rekenen? Dan willen wij jou graag een contract aanbieden! Bij Paree luisteren wij naar je en krijg je de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ga voor deze transfer!
Printplaat
Eerste elektromonteur industrie

Eerste elektromonteur industrie

Je werkt bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Je bent dé specialist die nooit een steek laat vallen en altijd vakkundig werkt. Jij weet dat alles perfect moet functioneren en gaat altijd voor een tien. Je werkt graag samen met je collega’s, maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag. Ben jij die toptechneut waar wij naar op zoek zijn? Ga voor werkgeluk en maak de switch naar een leuke werkgever waar je echt verder komt.

Printplaat
Werken bij Paree in de Industriële automatisering

Allround elektromonteur industrie

Altijd al voor een grote speler in diepvries-aardappelproducten een complete productielijn van begin tot eind (met jouw team) willen installeren?
Ben jij die coach op de werkvloer waar wij naar op zoek zijn?
Ga voor een leuk team collega’s, eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Maak nu de switch naar Paree!

Printplaat

Contact

Maak nu die switch! Bel, mail of app ons:
T 0113-352440
E werkenbij@paree.nl
Whatsapp

Werken bij Paree in de Telecom

Bekijk ook onze andere vacatures

Printplaat