Een ondernemer, die op zoek is naar een nieuwe IT omgeving wil vooral worden ontzorgd. Hij is op zoek naar een all-in IT oplossing met slechts één aanspreekpunt voor service en support. Zijn werknemers willen optimaal kunnen (samen) werken en altijd, overal en snel bereikbaar zijn. Uiteraard zo voordelig en efficiënt mogelijk.

Bij Paree B.V. hebben wij dé perfecte oplossing: de moderne werkplek.
Door de moderne werkplek kunnen werknemers hun talent maximaal inzetten. Naast de (werk)vrijheid die zij hierdoor krijgen, kunnen zij met Microsoft Teams perfect samenwerken en communiceren (chat, video en bellen).
Deze totaaloplossing is eenvoudig in beheer, flexibel en relatief goedkoop. De ondernemer hoeft zich niet meer druk te maken over cybercrime en kan 24/7 rekenen op onze (proactieve) service en support.

Bij een vrijblijvend adviesgesprek maken wij een analyse van de huidige IT-omgeving, inventariseren wij de eisen en wensen van de organisatie en geven wij de ondernemer advies over de nieuwe IT-oplossing.

Het mooie van de moderne werkplek is dat deze volledig op maat kan worden aangeboden en dus een perfecte en complete IT oplossing zonder zorgen biedt.

Meer informatie? T 0113-352440 | ti@paree.nl

Microsoft Teams

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact