Een Myco 4 mobiele telefoon is meer dan alleen een smartphone voor in de zorg. Graag vertellen wij u meer.

Een Myco 4 is een robuuste Android smartphone met een combinatie van functies en eigenschappen van verschillende apparaten in één. Veilig, betrouwbaar en uitstekend geschikt om aan zware eisen van intensieve werkomgevingen te voldoen! Zo beschikt de Myco 4 over het DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications)-kanaal en wordt communicatie zelfs verzonden en ontvangen als er geen WiFi beschikbaar is. Met een uitstekende geluidskwaliteit en een bereik van ongeveer 50 meter. Bovendien is de smartphone uitgerust met een robuust aluminium frame waardoor dit toestel geschikt is voor desinfectie en eenvoudig reinigen.
Door de lange batterijduur gaat de Myco 4 lange (ploegen)diensten mee, met hot-swap-wissel van de accu zonder de workflows te verstoren. Het 5”full HD-scherm zorgt dat alles goed leesbaar is.

Myco 4 Smartphone

Efficiënte bedrijfsvoering en samenwerking

De Myco 4 helpt bij het stroomlijnen van de processen, verhogen van de efficiëntie van de bedrijfsvoering en verlagen van de totale eigendomskosten (TCO).
Het toestel (Myco 4) is een perfecte oplossing voor een slimmere communicatie tussen de medewerkers en verhoogt de samenwerking op de werkvloer. De Myco 4 verbindt collega’s, informatie en (externe) apparaten.
In de zorg is de toegevoegde waarde van de smartphone heel duidelijk. De medewerkers kunnen onder andere vitale parameters invoeren, barcode scannen van de patiënt, klinische info van de patiënt opvragen en beheren. Ook is de automatisch geleide berekening van medische scores erg praktisch.

Veiligheid medewerkers

Het toestel biedt een hoge mate van persoonlijke veiligheid. Medewerkers voelen zich veilig en beschermd door de nieuwste persoonlijk alarmfuncties van de Myco 4.
De innovatieve oplossing voor missiekritieke communicatie zorgt ervoor dat de juiste informatie precies op het juiste moment bij de aangewezen persoon is. Het meerkleurig ledlampje geeft onmiddellijk aan of een binnenkomend alarm kritiek is of kan wachten.

De Myco 4 is een compleet uitgeruste smartphone die in verschillende branches echt het verschil maakt!
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.