Lees over de werkzaamheden van Gert-Jan bij Paree

Wat vind hij zo leuk aan zijn werk en wat zijn zijn toekomstplannen
Gert-Jan-werknemer-bij-Paree

“Werken bij Paree is voor mij: elke dag anders!”

“Sinds 2016 werk ik bij Paree. Eén van mijn collega’s bij de vrijwillige brandweer vertelde mij enthousiast over zijn werkgever Paree en van het één kwam het ander.
Inmiddels werk ik als allround elektromonteur bij Paree. Ik ben het aanspreekpunt op een projectlocatie voor zowel de klant als voor mijn collega’s. De ene keer stuur ik 2 monteurs aan, maar soms zijn het er ook wel 5 of 6. Iedere werkdag is weer anders en daar houd ik van. Bovendien vind ik het klantencontact erg leuk; door vanaf het begin goed met de klant te overleggen, creëer je draagvlak en zal dat uiteindelijk een tevreden klant opleveren."

In de toekomst: inspecteur bij Paree
"Sinds enige tijd bestaat een groot deel van mijn werk uit het verrichten van NEN3140 inspecties (keuren en inspecteren elektrotechnische installaties en handgereedschappen) en brandinspecties SCIOS Scope 8 en 9. Specialistisch werk waar ik inmiddels mijn papieren voor heb gehaald. Eind dit jaar hoop ik ook SCIOS Scope 10 hieraan toe te voegen. In de toekomst zou ik graag als inspecteur bij Paree werken."

Waarom is Paree dé werkgever
"Paree ziet iedere werknemer als een bouwsteen, een spin in het web van de organisatie. Je krijgt de vrijheid en verantwoording waardoor je groeit in je functie. Je ontvangt waardering voor je werk en kom je met een goed idee dan wordt hier zeker serieus naar geluisterd.
Je krijgt de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen (opleidingen en cursussen te volgen) zelfs als het heel druk is."

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact