Inbraakbeveiliging

Voorkom ellende en hoge kosten van diefstal, inbraak en vandalisme met inbraakbeveiliging van Paree.
De zichtbaarheid van het systeem schrikt inbrekers af. En wanneer er toch een inbraakpoging is, schakelt het alarmsysteem direct in en slaan inbrekers op de vlucht.
Inbraakbeveiliging bij Paree

Over inbraakbeveiliging

Elke drie minuten vindt in Nederland een poging tot inbraak plaats.* Niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden vormen een geliefd doelwit. Bijna 40 procent van de ondernemers krijgt wel eens met een inbraak te maken. De schade van diefstal, inbraak en vandalisme kunnen u veel ellende en hoge kosten bezorgen.

Ondernemers vinden het verlies van belangrijke bedrijfsdocumenten vaak nog vervelender dan de noodzaak om de gestolen goederen te vervangen. Ook brengt een inbraak emotionele gevolgen met zich mee. U en/of uw medewerkers kunnen te maken krijgen met een onveilig gevoel. Reden genoeg om de risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Hoe verhoogt u de veiligheid?
Met een inbraakalarmsysteem van Paree verhoogt u de veiligheid van uzelf en uw medewerkers. Bovendien waarborgt u de continuïteit van uw organisatie.

De beste combinatie is een inbraakalarmsysteem met cameratoezicht. Dan kunt u 24/7 uw object(en) in de gaten houden, de camera kan verdachte bewegingen signaleren en direct rapporteren aan u, de meldkamer en/of politie. Hiermee heeft u optimale inbraakpreventie:  professioneel toezicht met directe signalering en melding. Het alarmsysteem reageert bij inbraak, voordat er iemand ter plaatste is, kan er al schade zijn ontstaan. De camerabeelden bieden mogelijkheid voor opsporing.

Wat kunt u van Paree verwachten?
U krijgt een professioneel advies en een inbraakbeveiliging die vakkundig geïnstalleerd en onderhouden wordt. Sluit uw systeem aan op de alarmcentrale dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24/7 staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via 0113 - 352 440 of stuur een e-mail naar eb@paree.nl

*Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)

Pluspunten Paree

  • Hoge kwaliteit alarmsystemen
  • Verbonden met gecertificeerde 24/7 meldkamer
  • Professionele installatie, service en onderhoud

partners

Honeywell Galaxy
Honeywell Galaxy
Paree - Partner - Inbraakbeveiliging - Lasmo
Lasmo
Paree - Partner - Inbraakbeveiliging - Networx
Networx
Paree - Partner - Branddetectie
CCV
Geïnteresseerd in Inbraakbeveiliging?