Wij verzorgen beveiliging voor bedrijven in heel Zeeland. U wilt toch ook een inbraak, brand en vernielingen voorkomen? Van een alarmsysteem voor uw bedrijf tot een complete oplossing inclusief brandmeldinstallatie en toegangscontrole.

Met de beveiliging van bedrijven in Zeeland onbezorgd zakendoen

De beveiliging van uw bedrijf is belangrijk tegen ongewenste bezoekers en gevaar. U bent toch ook zuinig op uw bedrijf en uw medewerkers?
Zonder een beveiligingssysteem voor uw bedrijf loopt u de kans dat er zomaar een onbekend persoon met kwade bedoelingen op uw bedrijfsterrein rondloopt.
Zo’n indringer kan:

 • spullen ontvreemden;
 • moedwillig iets vernielen;
 • brand stichten;
 • noem maar op.
  Met alle gevolgen van dien.


  Bedrijf beveiligen tegen brand

  En wat als er brand uitbreekt? Niet alleen wilt u vanzelfsprekend brandschade aan het pand voorkomen, maar ook uw medewerkers beschermen tegen brand.
  Een budget vrijmaken voor de beveiliging van uw bedrijf is dan ook geen overbodige luxe. Uw bedrijf beveiligen neemt u veel zorgen uit handen, waardoor u zich volledig kunt richten op het zakendoen.

  Eigen beveiligingsgraad

  Iedere organisatie kent zijn eigen beveiligingsgraad. Wij hebben bij veel verschillende opdrachtgevers in Zeeland een veiligheidsoplossing geleverd. Waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de wensen van de klant, de specifieke kenmerken van de bedrijfslocatie en het beschikbare budget.

  Totaaloplossing beveiliging

  U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing voor uw beveiliging. Een complete beveiligingsinstallatie voor bedrijven in Zeeland. Van advies, installatie tot service en beheer. Bent u geïnteresseerd in een brandmeldinstallatie? Wenst u meer informatie over inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en/of toegangscontrole? Wij helpen u graag verder.

Bedrijfspand beveiligen met een brandmeldinstallatie

Als erkend brandpreventiebedrijf helpen wij u graag met de volledige brandbeveiliging van uw bedrijfspand en terrein. Zorg dat u op tijd een brand signaleert en voorkom een hoop ellende. Brandschade aan uw pand kan uiteraard verstrekkende gevolgen hebben.

Snel brand in beeld met brandmeldinstallatie

Is het pand van een brandmeldinstallatie voorzien, dan wordt er snel duidelijk waar de brand in het pand is. Is de brandmeldinstallatie ook nog eens gekoppeld aan een ontruimingsinstallatie dan kunt u snel iedereen in het pand in veiligheid brengen. Niet alleen is de brandschade dan beperkt, maar ook de medewerkers zijn snel in veiligheid gebracht.

Inbraakbeveiliging voor bedrijven voorkomt indringers

Met diefstal, inbraak en vandalisme wilt u uiteraard niets te maken hebben. Onze inbraakbeveiliging voor bedrijven is de oplossing. Door over te gaan op inbraakpreventie voorkomt u een hoop ellende en hoge kosten. Ziet een inbreker een systeem voor inbraakbeveiliging, dan schrikt dit meteen af. Is er toch een inbraak, dan gaat het alarmsysteem ‘af’ en zorgt dat inbrekers wegvluchten.

Inbraakbeveiliging is geen overbodige luxe

Wist u dat bijna 40% van de ondernemers weleens met een inbraak te maken krijgt? Beveiliging is dus geen overbodige luxe. Een inbraakalarmsysteem in combinatie met cameratoezicht werkt het beste. Hiermee heeft u optimale inbraakpreventie. Het alarmsysteem geeft direct een melding bij inbraak en met de camerabeelden kunt u de indringers opsporen.

Camerabeveiliging voor verschillende doeleinden

Door camerabeveiliging naast een alarmsysteem in te zetten is uw bedrijf optimaal beveiligt. Het schrikt inbrekers af, maar kan ze ook goed identificeren.

De beveiliging van bedrijven met een camerasysteem is voor verschillende doeleinden:

 • Voor het bewaken en beveiligen van personen en objecten;
 • Het afschrikken van mogelijke daders;
 • Toezicht houden;
 • Voor opsporing;
 • Als bewijslast.
  Het combineren van camerabeveiliging met een inbraakalarmsysteem is de optimale beveiliging voor bedrijven.

Toegangscontrole maakt de beveiliging van uw bedrijf compleet

Door toegangscontrole weet u zeker dat er geen ongewenste personen op bepaalde locaties van uw bedrijf komen. U weert indringers en medewerkers kunnen alleen op geautoriseerde plekken komen.

Toegang met tag op pas

Met een ‘tag’ of pas geeft u medewerkers toegang of juist niet. Voor iedere persoon kunt u restricties doorvoeren. Zo’n kaart of tag geeft niet alleen toegang tot bepaalde locaties, maar kan ook ingezet worden als betaalmiddel in het bedrijfsrestaurant of toegang geven tot bijvoorbeeld een printer of kopieerapparaat.
Het is zelfs mogelijk om het systeem ook nog te koppelen aan agenda’s en urenregistratie.
Het toegangscontrolesysteem zorgt voor een hogere mate van beveiliging en veiligheid van uw medewerkers en eigendommen en werkt uitstekend om één en ander te controleren. Toegangscontrole maakt met een aantal handige functionaliteiten de beveiliging voor bedrijven compleet.

Beveilig uw bedrijf met Paree uit Zeeland

Voor alle soorten beveiliging kunt u bij ons terecht. Wilt u de brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en/of toegangscontrole voor uw bedrijf regelen? Paree is uw expert in Zeeland.
Door onze brede kennis kunnen wij ieder elektrotechnisch probleem binnen uw organisatie oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in industriële automatisering, elektro, beveiliging, telecom, ict en een combinatie van deze diensten. Met ruim 90 jaar ervaring en 225 vakmensen zijn wij een begrip in Zeeland.
U kunt ons vinden aan de Werrilaan 8 in ’s-Heerenhoek. Een prima uitvalsbasis voor werkzaamheden door heel Zeeland. Wij zijn namelijk binnen 15 autominuten in Goes en Middelburg. Terneuzen ligt op 20 minuten afstand en van Zierikzee zijn wij slechts 30 minuten verwijderd. Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op.