Wij beveiligen bedrijven tegen inbraak, diefstal, brand en vandalisme. Voor de beveiliging van bedrijven in Zeeland zijn wij dé expert.
Graag vertellen wij u meer!

Kies voor een gedegen beveiligingssysteem

Indringers krijgen op uw bedrijfsterrein geen schijn van kans wanneer u voor een gedegen beveiligingssysteem van uw bedrijfspand kiest. Hierbij creëert u daarnaast een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Geen verrassingen door ongenodigde gasten of een brand.

Uw bedrijf en medewerkers optimaal beveiligd

Met een complete (brand)beveiligingssysteem zijn uw bedrijf en medewerkers optimaal beveiligd. Uw bedrijfspand beveiligen? Wij helpen u met de juiste beveiligingsinstallatie bedrijven.  Graag informeren wij u.

Inbraakbeveiliging bedrijven

Helaas zijn ondernemers geregeld het slachtoffer van een inbraak. Wat vervelend. Niet alleen missen er waardevolle spullen, maar er is ook (veel) schade aan het pand en/of terrein. Inbraakbeveiliging bedrijven voorkomt een hoop ellende.

Inbraakalarmsysteem met cameratoezicht

Met inbraakbeveiliging kunt u vaak al een mogelijke inbraak voorkomen. Alleen de aanblik van zo’n inbraakalarmsysteem schrikt een potentiële inbreker al af. En wordt er toch ingebroken? Dan gaat meteen het alarm af, de inbreker slaat zonder ‘buit’ op de vlucht en de beveiliger komt polshoogte nemen. Ontkomt de inbreker? Dan wordt met behulp van de camerabeelden bewijs van de inbraak veilig gesteld en de dader opgespoord.
Zo’n complete oplossing raden wij als nummer één inbraakbeveiliging bedrijven in Zeeland dan ook altijd aan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de combinatie van een inbraakalarm met cameratoezicht.

Camerabeveiliging

Het beveiligen van uw bedrijfsterrein en eigendommen kunt u naast inbraakpreventie met camerabeveiliging uitbreiden. Cameratoezicht heeft verschillende functies:

  • Bewaken en beveiligen personen;
  • Afschrikken indringers;
  • Toezicht houden;
  • Bewijslast.

Toegangscontrole

Wilt u volledig in beeld hebben wie zich waar op uw bedrijfslocatie bevindt? Dan is toegangscontrole de oplossing. Met een tag of pasje krijgen medewerkers en bezoekers al dan niet toegang tot uw bedrijfsterrein. Afhankelijk van hun rechten kunnen zij bepaalde locaties betreden.

Brandbeveiliging in Zeeland

U moet er natuurlijk ook niet aan denken dat er brand op uw bedrijfslocatie uitbreekt. Is uw pand van een brandmeldinstallatie voorzien? Dan is er snel duidelijk waar de brand zich bevindt en gaat er meteen een signaal uit naar de meldkamer. Grote schade en ongevallen kunnen dan voorkomen worden.
In combinatie met een ontruimingsinstallatie, kunnen uw medewerkers zichzelf vervolgens snel in veiligheid stellen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor brandbeveiliging in Zeeland waar wij u graag over informeren.

Totaaloplossingen voor beveiliging

Beveiligingsbedrijven in Zeeland kunnen u voorzien van een inbraakalarmsysteem, maar bij Paree ontzorgen wij u volledig. Bij ons, hét beveiligingsbedrijf in Zeeland, kunt u terecht voor totaaloplossingen voor beveiliging. Inbraakbeveiliging met een alarmsysteem, camera’s en eventuele toegangscontrole. Alsook een brandmeldinstallatie met een koppeling naar een ontruimingsinstallatie.
Onze experts installeren vakkundig de systemen en met 24/7 service en beheer nemen wij u de beveiliging van uw bedrijf volledig uit handen. De veiligheid van uw bedrijf en medewerkers is geborgd.

Beveiligingsbedrijf in Zeeland

Als beveiligingsbedrijf uit ’s-Heerenhoek, in Zeeland,  hebben wij alle kennis en ervaring in huis voor een gedegen en vakkundig advies over de beveiliging van uw bedrijf en medewerkers.
Over een inbraakalarm, cameratoezicht, toegangscontrole, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, blusinstallaties en nog veel meer oplossingen informeren wij u graag.

Neem contact met ons op voor meer informatie.