Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Werken in de elektrotechniek

Elektro

Werken met de nieuwste technieken en materialen. Samen zorgen dat alle elektro in een (nieuwbouw)pand van A tot Z wordt aangelegd.

Samen gaan voor het beste resultaat

Altijd kijken waar het beter, efficiënter en duurzamer kan. Samen gaan voor het beste resultaat.
Een totaalinstallateur voor advies, realisatie en beheer van alle elektrotechnische installaties in (utiliteits)gebouwen.
Van projectleider, werkvoorbereider tot monteur. Team elektro werkt nauw samen, is klantgericht en dol op een uitdaging.

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

Doorgroeien bij Paree
De collega's staan altijd voor elkaar klaar. Een uurtje verlof is nog nooit een probleem geweest
Arno (40 jaar) Allround monteur en techniekambassadeur
  • De eerste monteur voert onder begeleiding montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende.

  • De eerste elektromonteur voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud van elektrotechnische installaties. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende (projectleider of allround monteur). Ook kan hij worden ingezet als werkplekbegeleider van een leerling monteur. 

  • Het installeren, in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van allerlei verschillende installaties en systemen. De werkvoorbereider doet zijn planning. Op de projectlocatie heeft hij de leiding over de andere monteurs en controleert de leerling monteur(s).

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief. Bij afwezigheid van de projectleider is hij het 1e aanspreekpunt.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Industriële automatisering.