Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

allround monteur elektro

Arno vertelt…

Arno (42 jaar) allround monteur/techniekambassadeur vertelt over zijn werkzaamheden en team bij Paree.

"Heb je passie voor elektrotechniek en ga je er echt voor, dan kun je bij Paree alle kanten op."

In oktober 2016 is Arno als allround monteur bij team Elektro van Paree aan de slag gegaan. Met zijn LTS elektrotechniek en BOL opleiding 4 Middenkader functionaris automatisering en energietechniek op zak.
Toen Arno als kind een keer een Open Dag bij Paree bezocht, vond hij de enorme antenne die op het bedrijfsterrein stond geweldig interessant. Dat is hem altijd bijgebleven.
Toen hij in 2016 besloot om van werkgever te gaan veranderen, dacht hij meteen aan Paree.

Leuk werk

Als allround monteur bij Paree heeft Arno veel werkplezier. Wat maakt zijn werk nou zo leuk? “Ik ben vrij in het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Daarnaast heb ik veel contact met klanten en kom op veel verschillende plaatsen. Op één dag bezoek ik soms wel zeven verschillende locaties voor storingen, kleine opdrachten en service werkzaamheden. Van kleine bedrijven, gemeenten, scholen tot instellingen.”
Als techniekambassadeur verzorgt Arno gastlessen op basisscholen. “Ik streef ernaar om elke maand een gastles op een basisschool te geven. De onderwerpen ‘werken bij Paree’, ‘wat is elektrotechniek’ en ‘de energietransitie’ worden behandeld.
Ik ga met de kinderen aan de slag met stroomkringen, zonnepanelen en windmolens. Zo’n gastles duurt ongeveer 2 uur en is ontzettend leuk om te doen.

Ik vind het belangrijk om voldoening te halen uit mijn werk.
Klanten vragen geregeld specifiek naar mij, om werkzaamheden bij hun te komen uitvoeren, dat maakt mij trots.”

Werken in team Elektro

Binnen team Elektro werkt Arno meestal alleen of er gaat een stagiair met hem mee. Hij staat altijd in nauw contact met de werkvoorbereider.
De collega’s staan altijd voor elkaar klaar. “Een uurtje verlof is nog nooit een probleem geweest. Dat is fijn als je een gezin met jonge kinderen hebt.”

Waarom Paree?

Voorlopig zit Arno nog helemaal op zijn plek en gaat gewoon lekker door zoals hij nu bezig is.
Als hij een ander zou moeten overtuigen om bij Paree te komen werken dan zou hij zeggen: “Paree is een goed leerbedrijf. Heb je passie voor elektrotechniek en ga je er echt voor dan kun je bij Paree alle kanten op.”