Functieomschrijving

Als servicemonteur W-installaties bij InTec installatietechniek verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoud bij onze veelal particuliere- en ook zakelijke klanten. Als allround servicemonteur W-installaties heb jij kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Jij voert onderhoud uit en lost storingen op bij veelal particuliere, maar ook zakelijke klanten. Je werkt graag samen met collega's maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur denk jij graag met de klant mee om op deze manier een voorkomend probleem zo goed mogelijk op te lossen. Communicatief ben jij een ster. Jij bent de schakel tussen de klant en de organisatie en straalt als ambassadeur de kernwaarden van ons bedrijf uit. Service & kwaliteit!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van de benodigde vakdiploma's en/of vakkennis;
  • Je hebt genoeg praktijkervaring om zelfstandig te werken;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma of bereid om dit te halen;
  • Je vindt werken met en voor mensen leuk, bent klantvriendelijk en bovenal servicegericht;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

  • Een bedrijfsauto;
  • Een team van betrokken collega's;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door (bij) scholingsmogelijkheden.

Beschik je (nog) niet over alle gevraagde competenties, maar word je wel enthousiast van deze vacature? Aarzel dan niet om te reageren. Ook dan is er een kans!

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 30 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Bij Paree investeren wij in jou.
Op het gebied van opleiding en ontwikkeling van de medewerkers vervult Paree B.V. een voorbeeldfunctie in Nederland. Onze visie en inspanningen op dit gebied hebben geleid tot het winnen van de titel Beste Leerbedrijf van Nederland. Bovendien zijn wij uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar voor onze innovatieve oplossingen en de voortdurende investeringen in onze medewerkers.

Wat denk je ervan? Spreekt deze baan je aan en zie je jezelf al helemaal werken bij Paree?
Neem dan nu contact met ons op!