Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Team werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Ontwerpen, monteren en installeren van W-installaties kunnen zij als de beste.

Zorgen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat in een (bedrijfs)pand. Met de juiste sanitairtechniek voor comfort en hygiëne. Wat een belangrijk werk!
Ontwerpen, monteren en installeren van W-installaties kunnen zij als de beste.
Deze ervaren techneuten verstaan hun vak en gaan altijd voor het beste resultaat. Rekening houdend met de wensen van de klant. Behulpzaam en doortastend. Van tekenaar, engineer tot monteur koudetechniek.
Zij doen het samen; het wij-gevoel voert de boventoon. Trots op elkaar voor het vakkundig en hoogwaardig werk.

Projectleider W-installaties
Alle collega’s zijn altijd erg behulpzaam. We werken aan gave projecten en zijn trots op het eindresultaat.
Philip Allround installateur | voorman

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • De monteur voert installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit volgen de specificaties in de opdracht.

  • De monteur voert installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van koudetechniek installaties uit volgen de specificaties in de opdracht.

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief.

  • De engineer is een zelfstandig specialist. De engineer is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties die veelal standaard zijn. Tevens zorgt de engineer voor werkmappen met tekeningen, werkinstructies en specificaties en voor het geven van technische ondersteuning indien gevraagd.

  • Een zelfstandig specialist die tekeningen maakt voor een in opdracht verkregen project. Hij stelt een volledig dossier samen van de benodigde werkdocumenten, zorgt voor revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de manager.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Werktuigbouwkunde.