Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Dennis vertelt over zijn werkzaamheden bij Paree

Dennis vertelt...

Het mooie van werken en leren is dat je leert tijdens je werk en er ook nog salaris voor krijgt!

“Acht jaar geleden ben ik bij Paree begonnen als leerling elektromonteur Industriële Automatisering via de Beroepsbegeleidende Leerweg  (BBL). In mijn tweede week mocht ik meteen in ’t veld aan de slag.
Ik ben begonnen op het MBO niveau 2 en heb inmiddels Middenkader Engineering niveau 4 afgerond.”

“Mijn werk bestaat nu vooral uit het ondersteunen van de projectleider bij grote projecten. Ook ben ik de contactpersoon voor de klant over het eindproduct. Ik geef leiding aan de collega’s op de werkvloer en ondersteun de werkvoorbereider bij de bestelling van materialen voor op de werklocatie. Vooral de afwisseling vind ik erg leuk aan mijn werk.”

Waarom werken en leren bij Paree

“Paree is een erkend leerbedrijf waar je meteen echt aan het werk mag. Bij Paree is het gezellig met leuke collega’s. Het werk is zeer divers en uitdagend. Het wordt gewaardeerd wanneer je met de klant meedenkt ook al betekent dat dan de planning voor die dag aangepast moet worden. Uiteraard altijd in overleg met de projectleider.
Bij Paree zijn er goede doorgroeimogelijkheden en werk je echt aan je toekomst.”

Mijn toekomst bij Paree

“Ik wil veel ervaring op doen in mijn huidige functie als allround monteur en mijn ervaringen doorgeven aan aan leerling-monteurs. Ik hoop later te kunnen doorgroeien tot projectleider.”

Werken in de industriële automatisering