Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Paree BV Expert in Techniek

Telecom

Door deze experts kan de klant probleemloos communiceren. Zonder zorgen zakelijke telefonie vast en mobiel, een IT- en cloudoplossing. Met als aanvulling maatwerk zorgsystemen.

Samen komen tot een oplossing naar wens

Iedere locatie en situatie vraagt om een eigen oplossing. Team Telecom gaat samen aan de slag om tot een perfecte voorziening te komen. Zij zijn samen echt hecht, vullen elkaar goed aan en hebben heel veel kennis. Ze sparren graag over moeilijke vraagstukken en komen klantgericht als ze zijn, eigenlijk altijd tot een oplossing naar wens.

Werken bij Paree in de Telecom
De ongedwongen sfeer bij Paree is heel fijn. Met mijn collega’s is er veel persoonlijk contact. Wij zijn een hecht team.
Melvin ICT technicus
24/7 bereikbaar
Ik voel mij als een vis in het water. Het is een uitdagende baan met veel diversiteit.
Ardjan Servicecoördinator

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • De eerste elektromonteur voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud van telecom installaties. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende (projectleider of allround monteur).

  • De allround monteur telecom voert zelfstandig diverse werkzaamheden uit. Hij is verantwoordelijk voor de aanleg, het beheer en (preventief) onderhoud van databekabelingsnetwerken (UTP en glasvezel), audio/video installaties, zwakstroominstallaties en deels elektrotechnische installaties.

  • De ICT technicus verricht een grote diversiteit aan werkzaamheden. Hij krijgt te maken met allerlei telefonie- en zorgsystemen (hosted/on-premise). Van stand alone tot complex geïntegreerde netwerken. Ook is hij een alleskenner op het gebied over zorgsystemen.

  • Hij ondersteunt bij het optimaliseren en digitaliseren van werkprocessen op het gebied van IT en Telecom diensten en biedt daarbij ondersteuning in desbetreffende (management)rapportages.

  • De engineer is een zelfstandig specialist. De engineer adviseert projectleider over werkzaamheden op zijn specialisme. Daarnaast geeft de engineer ondersteuning bij de technische uitvoering van werkzaamheden op zijn specialisme.

  • De servicecoördinator werkt zelfstandig aan het inplannen, voorbereiden opvolgen en waar nodig afmelden van onderhoudswerkzaamheden en storingen.

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Telecom-IT.