Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Onze IT experts

IT

Een bak met kennis bij team IT. Zij nemen met de nieuwste technieken de volledige ICT omgeving onder handen.

Echt een leuke club collega's

Trots zijn zij op de moderne werkplek, die zij naar tevredenheid bij een grote en kleinere klanten uitrollen. De klant is koning en wordt ook zeker zo behandeld. Is er een storing? Deze wordt tijdig en adequaat opgelost, ook in het weekend.
Verder realiseren zij (nieuwe) data- en WiFi netwerken en IT verbindingen. Ook zijn zij experts op het gebied van security en onderhoud.
Er is altijd een goede sfeer. Ze staan samen sterk en zijn behulpzaam voor elkaar en de klant. Van hoofd IT, helpdeskmedewerker tot engineer. Echt een leuke club collega’s.

Bob vertelt
Miep wilde de allerbeste IT omgeving voor de medewerkers. Wij zijn enthousiast aan de slag gegaan. Vakkundig en behulpzaam.
Bob Hoofd IT

Welke functies zijn er binnen het team?

  • De ICT technicus is een zelfstandig specialist die met een uitgebreide kennis van IT-systemen (ca. 5 jaar) on premise IT omgevingen naar cloud omgevingen migreert. Ook werkplekautomatisering, het aanleggen van ieder systeem en het oplossen van storingen behoort tot zijn takenpakket. Hij beschikt over kennis van en ervaring met netwerken, werkplekken en security.

  • Als onderdeel van het helpdeskteam communiceren met klanten bij verschillende soorten (1elijns) IT storingen. Ook beantwoordt hij alle andere vragen van de klanten en verleent technische en administratieve ondersteuning.

  • Hij ondersteunt bij het optimaliseren en digitaliseren van werkprocessen op het gebied van IT en Telecom diensten en biedt daarbij ondersteuning in desbetreffende (management)rapportages.

  • De engineer communicatietechnologie is een specialist op het gebied van communicatiesystemen. Hij voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud. De communicatiesystemen kunnen variëren van zelfstandige stand alone systemen tot complexe geïntegreerde systemen.

  • De servicecoördinator werkt zelfstandig aan het inplannen, voorbereiden opvolgen en waar nodig afmelden van onderhoudswerkzaamheden en storingen.

  • Naast het ondersteunen van de projectleider, voert de werkvoorbereider zelfstandig taken uit. Variërend van het beantwoorden van klantenvragen tot het offreren en realiseren van nieuwe werkplekken.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

  • Het Hoofd IT is verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder zijn leiding worden uitgevoerd. Hij geeft leiding aan de leden van het projectteam en onderhoudt de commerciële contacten met nieuwe en bestaande klanten.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Telecom-IT.