Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Team F en O

Financiën & Organisatie

Zij zijn de steun en toeverlaat voor alle medewerkers. Op administratief, financieel, personeels- en logistiek gebied.

Team Financiën en Organisatie (F & O) regelt de volledige goederenstroom en financiën binnen Paree. Staan klaar voor vragen van collega’s over onder andere arbeidsvoorwaarden, salarissen en verzuim. De KAM-coördinator van het team verzorgt de certificering, bewaakt de arbeidsomstandigheden en de duurzaamheid van Paree. De taken lopen nogal uiteen binnen team F&O, maar desondanks werken zij goed met elkaar samen en vullen elkaar perfect aan. Hulpvaardig en punctueel. Harde werkers maar wel altijd in voor een praatje en een lolletje. Van hoofd werkplaats logistiek, HR-medewerker tot medewerker financiële administratie.

Kevin-werken bij Paree
Naast de goede sfeer vind ik de duidelijke communicatie binnen Paree prettig
Kevin (36 jaar) Logistiek medewerker

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • Op allerlei gebied ondersteunt deze medewerker administratief de afdeling F&O. Van het verwerken van post, bestelling kantoorartikelen tot het telefoonverkeer.

  • Deze medewerker is verantwoordelijk voor de verkoopfacturatie en crediteurenadministratie en verricht daarnaast ondersteunende werkzaamheden. Ook alle inkomende telefoontjes worden afgehandeld.

  • Het schoonmaken en schoonhouden van ons bedrijfspand in ’s-Heerenhoek. Voorraadbeheer schoonmaakartikelen en kleine hulpmiddelen.

  • Samen met nog één collega werken in het magazijn aan de Werrilaan. Met z’n tweeën de inkomende en uitgaande goederenstroom verwerken. Ook een stukje werkvoorbereiding in de vorm van het klaarleggen van materieel voor collega’s regelt de logistiek medewerker.

  • De HR medewerker is verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de HR afdeling, de uitvoering van het personeelsbeleid en de daarbij behorende procedures. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor onze medewerkers voor alle reguliere HR gerelateerde vragen.

  • De specialist op het gebied van KAM. Hij houdt zich pro-actief bezig met de onderwerpen Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu. Hij is het aanspreekpunt voor onze relaties en diverse vakgroepen.

  • Het hoofd werkplaats logistiek medewerker zorgt voor een goedlopende werkplaats.

  • Het Hoofd HR werkt op de afdeling HR en is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. De hoofd HR adviseert de directie en het management bij het ontwikkelen en uitvoeren van de P&O strategie van de organisatie.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgesteld beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling F&O.

  • De commercieel manager vormt de spil van Paree en is verantwoordelijk voor de commerciële afdeling. Hij draagt zorg voor de uitvoering en verdere ontwikkeling van een beleid. Hierbij ligt de focus op visieontwikkeling, groeistrategieën, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, marktanalyse en het ontwikkelen van nieuwe campagnes.