Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Ontruimingsinstallatie bedrijven Paree

Branddetectie

Specialistisch werk vraagt om vakmensen. Team branddetectie heeft dé experts voor brandveiligheidsoplossingen.

Gecertificeerd voor brandmeldinstallaties, een ontruimingsinstallaties en blusinstallaties. 24/7 Dienstverlening op afstand.  Wat zijn zij op elkaar ingewerkt. Ze hebben veel kennis, zijn doortastend en enorm klantvriendelijk. Van projectleider, werkvoorbereider tot monteur.

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • De monteur brandmeldinstallaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden aangaande brandmeldinstallaties. De monteur brandmeldinstallaties voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud. Het werk wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende.

  • De 1e monteur brandmeldinstallaties voert zelfstandig werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud. Het werk wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van een leidinggevende.

  • Een specialist die verantwoordelijk is voor de aanleg, inbedrijfstelling en het (periodiek) onderhoud aan brandmeld- en ontruimingsinstallatie onze installaties bij onze klanten.
    Bovendien zorgt hij voor de certificering van de brandmeldinstallatie en lost eventuele storingen op.

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief. Bij afwezigheid van de projectleider is hij het 1e aanspreekpunt.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Elektro-Beveiliging.