Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Bewegingssensor voor beveiliging bedrijf

Beveiliging

Per locatie en situatie wordt gekeken naar de beste beveiligingsopties.

Team beveiliging is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Specialisten op het gebied van inbraakbeveiliging, CCTV camerabeveiliging en toegangscontrole. Per locatie en situatie wordt gekeken naar de beste beveiligingsopties. Team beveiliging levert een totaaloplossing. Van advies, installatie tot service en beheer. Van projectleider, werkvoorbereider tot monteur.
Deze mannen kunnen met elkaar ‘lezen en schrijven’, zijn klantgericht en nemen hun job zeer serieus.

Gerjan Team Beveiliging vertelt
Bij ons werk je in een jong en enthousiast team en er zijn korte lijnen binnen de organisatie.
Gerjan Sr. projectleider

Doorgroeien binnen jouw team

Jij en jouw team. Met een leuke club collega’s samenwerken aan uitdagende projecten.

  • De monteur voert onder begeleiding montage-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van installaties uit. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende.

  • De eerste elektromonteur voert werkzaamheden uit op het gebied van zowel aanleg als onderhoud van elektrotechnische installaties. Hij voert werkzaamheden uit op basis van instructies van een leidinggevende (projectleider of allround monteur). Ook kan hij worden ingezet als werkplekbegeleider van een leerling monteur.

  • Het installeren, in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van installaties en systemen. De allround beveiligingsmonteur is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden aangaande beveiligingsinstallaties (inbraakbeveiliging, CCTV-installaties en toegangscontrolesystemen).

    De werkvoorbereider doet zijn planning. Op de projectlocatie heeft hij de leiding over de andere monteurs en controleert de leerling monteur(s).

  • De steun- en toeverlaat van de projectleider zowel technisch als administratief. Bij afwezigheid van de projectleider is hij het 1e aanspreekpunt.

  • De projectleider geeft leiding aan de verschillende projectteams. Hij verzorgt de volledige voorbereiding en coördinatie van projecten. Beantwoordt vragen van iedereen (klant, leveranciers, collega’s) op de projectlocatie en rapporteert aan de afdelingsmanager.

  • De manager is verantwoordelijk voor uitvoering van het door de directie opgestelde beleid. De manager geeft leiding aan de afdeling Elektro-Beveiliging.