Volop kansen om jezelf te ontwikkelen

Paree B.V. Elektro – Telecom te ’s-Heerenhoek is een bedrijf, dat kwalitatief hoogwaardig werk aflevert.
Als geen ander zijn wij er ons van bewust, dat de door ons geleverde kwaliteit direct samenhangt met de kwaliteit van onze medewerkers. Om die reden investeren wij structureel in onze medewerkers. 

Paree heeft veel vertrouwen in de kennis en kunde van haar medewerkers. Daarom geven wij onze medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid en krijgen zij de ruimte om zich d.m.v. opleiding verder te ontwikkelen. Tenslotte kunnen wij als bedrijf slechts groeien als ook onze medewerkers groeien. Kortom: groei mee met Paree!

Werken en leren bij Paree?

  • Uitdagende leeromgeving
  • Direct een baan met salaris
  • Begeleiding door topcoach

Stage en afstuderen

Voor wie een VMBO, MBO, HBO of WO-opleiding volgt in de techniek kan een stage bij Paree zeer leerzaam zijn. Als Excellent Opleidingsbedrijf doen we er alles aan om stagiaires een leuke en nuttige leeromgeving te bieden.

Paree beschikt over een jarenlange ervaring in het begeleiden van jonge mensen en biedt schoolgangers / studenten de mogelijkheid mee te werken of (afstudeer)opdrachten uit te voeren in de praktijk.

Begeleiding

Paree heeft een opleidingscoördinator die fungeert als begeleider en aanspreekpunt van de stagiair en desgewenst diens ouders. De opleidingscoördinator onderhoudt bovendien contacten met de (vaste) begeleiders op de werkplek en de docenten van Scalda / ROC / HZ University of Applied Sciences / Avans / TU.

Direct solliciteren

Werken bij Paree - Dennis

Functie: elektromonteur afdeling Industriële Automatisering
Het mooie van werken en leren is dat je leert tijdens je werk en er ook nog salaris voor krijgt. Paree is een erkend leerbedrijf waar je meteen echt aan het werk mag. Het werk is zeer divers en uitdagend en het is gezellig met de collega's.
Lees het hele verhaal van Dennis

Werken bij Paree - Jeroen

Functie: helpdeskmedewerker ICT
De vragen van klanten kunnen zeer uiteenlopend zijn en maakt het werk uitdagend. Mijn werkdag vliegt vaak voorbij. Het is leuk om problemen voor klanten op te lossen! Mijn collega's staan altijd voor mij klaar en ook dat is fijn.

Werken bij Paree - Patrick

Functie: projectleider afdeling Industriële Automatisering
Paree is een toonaangevend installatiebedrijf met betekenis voor de regio; zeer betrokken ook bij sportverenigingen en festiviteiten. Paree is innovatief en heeft als werkgever veel vertrouwen in zijn medewerkers. Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van de werknemers.
Lees over Patrick zijn mooie carrière bij Paree

Werken bij Paree - Gert-Jan

Functie: allround elektromonteur afdeling Elektro en Beveiliging
Werken bij Paree is voor mij elke dag anders. Paree ziet iedere werknemer als een bouwsteen, een spin in het web van de organisatie. Je krijgt de vrijheid en verantwoording waardoor je groeit in je functie. Je ontvangt waardering voor je werk en kom je met een goed idee dan wordt hier zeker naar geluisterd.
Lees meer over de werkzaamheden van Gert-Jan

Meer weten over werken bij Paree?