Volop kansen om jezelf te ontwikkelen

Paree B.V. Expert in Techniek te ’s-Heerenhoek is een bedrijf, dat kwalitatief hoogwaardig werk aflevert.
Als geen ander zijn wij er ons van bewust, dat de door ons geleverde kwaliteit direct samenhangt met de kwaliteit van onze medewerkers. Om die reden investeren wij structureel in onze medewerkers. 

Paree heeft veel vertrouwen in de kennis en kunde van haar medewerkers. Daarom geven wij onze medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid en krijgen zij de ruimte om zich d.m.v. opleiding verder te ontwikkelen. Tenslotte kunnen wij als bedrijf slechts groeien als ook onze medewerkers groeien. Kortom: groei mee met Paree!

Werken en leren bij Paree?

  • Uitdagende leeromgeving
  • Direct een baan met salaris
  • Begeleiding door topcoach

Studieschuld bij je huidige werkgever? Maak je niet druk en stap nu over!

Heb jij bij je huidige werkgever nog kosten open staan van studies, trainingen en/of cursussen die je hebt gevolgd?
Maak jij de switch naar Paree en zijn de gevolgde opleidingen een meerwaarde voor je nieuwe functie? Dan nemen wij gewoon deze studieschuld van je over.
Wel zo handig!

Stage en afstuderen

Voor wie een VMBO, MBO, HBO of WO-opleiding volgt in de techniek kan een stage bij Paree zeer leerzaam zijn. Als Excellent Opleidingsbedrijf doen we er alles aan om stagiaires een leuke en nuttige leeromgeving te bieden.

Paree beschikt over een jarenlange ervaring in het begeleiden van jonge mensen en biedt schoolgangers / studenten de mogelijkheid mee te werken of (afstudeer)opdrachten uit te voeren in de praktijk.

Begeleiding

Paree heeft een opleidingscoördinator die fungeert als begeleider en aanspreekpunt van de stagiair en desgewenst diens ouders. De opleidingscoördinator onderhoudt bovendien contacten met de (vaste) begeleiders op de werkplek en de docenten van Scalda / ROC / HZ University of Applied Sciences / Avans / TU.

Direct solliciteren

Werken bij Paree - Dennis

Functie: elektromonteur afdeling Industriële Automatisering
Het mooie van werken en leren is dat je leert tijdens je werk en er ook nog salaris voor krijgt. Paree is een erkend leerbedrijf waar je meteen echt aan het werk mag. Het werk is zeer divers en uitdagend en het is gezellig met de collega's.
Lees het hele verhaal van Dennis

Werken bij Paree - Melvin

Functie: ICT technicus afdeling Telecom en IT
Als ICT technicus installeer ik bij opdrachtgevers de telefonie-omgeving of realiseer ik aanpassingen. Omdat ik met veel verschillende systemen op uiteenlopende plaatsen te maken krijg, is iedere dag anders. Het maakt mijn werk afwisselend en dat vind ik leuk.
Lees meer over de loopbaan van Melvin

Werken bij Paree - Patrick

Functie: projectleider afdeling Industriële Automatisering
Paree is een toonaangevend installatiebedrijf met betekenis voor de regio; zeer betrokken ook bij sportverenigingen en festiviteiten. Paree is innovatief en heeft als werkgever veel vertrouwen in zijn medewerkers. Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van de werknemers.
Lees over Patrick zijn mooie carrière bij Paree

Werken bij Paree - Gert-Jan

Functie: allround elektromonteur afdeling Elektro en Beveiliging
Werken bij Paree is voor mij elke dag anders. Paree ziet iedere werknemer als een bouwsteen, een spin in het web van de organisatie. Je krijgt de vrijheid en verantwoording waardoor je groeit in je functie. Je ontvangt waardering voor je werk en kom je met een goed idee dan wordt hier zeker naar geluisterd.
Lees meer over de werkzaamheden van Gert-Jan

Werken bij Paree - Stefan

Functie: elektromonteur afdeling Industriële Automatisering
Het mooie van BBL is dat ik naast leren ook lekker met mijn handen kan werken en bovendien geld verdien. Als je bij Paree werkt leer je veel. Bij coach Jan Baaijens kan ik altijd terecht met mijn vragen en ook mijn collega's op de werkvloer nemen alle tijd voor mij en geven een goede uitleg.
Lees hoe Stefan het werken en leren bij Paree ervaart

Werken bij Paree - Gerjan

Functie: projectleider afdeling Beveiliging
Mijn job is zeer divers en omdat de ontwikkelingen op het gebied van beveiliging in het hedendaagse IT tijdperk snel gaan biedt deze baan veel uitdaging. Bij Paree zijn er veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Bij ons werk je in een jong en enthousiast team en er zijn korte lijnen binnen de organisatie.
Lees het enthousiaste verhaal van Gerjan

Meer weten over werken bij Paree?