Volop kans om jezelf te ontwikkelen

Paree B.V. Elektro – Telecom te ’s-Heerenhoek is een bedrijf, dat kwalitatief hoogwaardig werk aflevert.
Als geen ander zijn wij er ons van bewust, dat de door ons geleverde kwaliteit direct samenhangt met de kwaliteit van onze medewerkers. Om die reden investeren wij structureel in onze medewerkers. 

Paree heeft veel vertrouwen in de kennis en kunde van haar medewerkers. Daarom geven wij onze medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid en krijgen zij de ruimte om zich d.m.v. opleiding verder te ontwikkelen. Tenslotte kunnen wij als bedrijf slechts groeien als ook onze medewerkers groeien. Kortom: groei mee met Paree!

Werken en leren bij Paree?

  • Uitdagende leeromgeving
  • Direct een baan met salaris
  • Begeleiding door topcoach

Stage en afstuderen

Voor wie een VMBO, MBO, HBO of WO-opleiding volgt in de techniek kan een stage bij Paree zeer leerzaam zijn. Als Excellent Opleidingsbedrijf doen we er alles aan om stagiaires een leuke en nuttige leeromgeving te bieden.

Paree beschikt over een jarenlange ervaring in het begeleiden van jonge mensen en biedt schoolgangers / studenten de mogelijkheid mee te werken of (afstudeer)opdrachten uit te voeren in de praktijk.

Begeleiding

Paree heeft een opleidingscoördinator die fungeert als begeleider en aanspreekpunt van de stagiair en desgewenst diens ouders. De opleidingscoördinator onderhoudt bovendien contacten met de (vaste) begeleiders op de werkplek en de docenten van Scalda / ROC / HZ University of Applied Sciences / Avans / TU.

Direct solliciteren

Werken bij Paree - Justin

Geen dag is hetzelfde, het werken en leren vind ik leuk omdat ik veel ervaring opdoe. De zelfstandigheid en het vertrouwen dat je krijgt om je werkzaamheden uit te voeren maakt het werken voor mij erg leuk.  Als ik vragen heb over de theorie of praktijk is er altijd wel een collega die mij wil helpen.

Werken bij Paree - Henno

De diversiteit en afwisseling van de werkzaamheden maakt het voor mij erg leuk om bij Paree te werken. Ik ben het liefste met mijn handen bezig vandaar de combinatie werken en leren!

Meer weten over werken bij Paree?