Paree en InTec vullen elkaar perfect aan

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 35 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

BBL leerlingen op school

Open avond BBL 9 mei 2022

Leer het vak van elektrotechniek of installatietechniek in de praktijk. Ga voor de BBL-leerweg op Formule 1 niveau!

Aanmelden

Graag nodigen wij jou uit op onze Open avond leerling-monteurs op 9 mei 2022.
Tijdens onze Open avond krijg je de gelegenheid voor een kijkje op het ‘circuit’ van Paree en InTec. Je hoort alle ins en outs over de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) op Formule 1 niveau én je kunt onze teams het hemd van het lijf vragen.

Programma

19.00 uur – 19.15 uur Inloop
19.15 uur – 19.45 uur Presentatie
19.45 uur – 20.15 uur Rondleiding
20.15 uur – 21.15 uur Afsluitende borrel

Ben jij erbij? Vul onderstaand formulier in.

Aanmeldformulier

Techniektalenten met Max Verstappen-mentaliteit

Team Paree en team InTec zoeken leerling-monteurs die altijd vol gas willen gaan. Ben jij een VMBO schoolverlater of zij-instromer en wil je graag werken en leren combineren? Dan kan jij bij ons als BBL-leerling aan de slag! Bij BBL ga je 1 vaste dag in de week naar school en werk je 4 dagen bij Paree of InTec.
Wij zijn een erkend leerbedrijf met een goede begeleiding. Wij hebben niet voor niets de titel ‘Beste Leerbedrijf van Nederland’ ontvangen.
Ben jij een techniektalent met een Max Verstappen-mentaliteit? Bezoek dan onze Open avond op 9 mei a.s.

Maak kans op 2 kart-tickets t.w.v. € 60,-

Start op pole position en ga voor een BBL-leerweg bij ons! Meld je snel aan voor onze Open avond. Behoor jij tot de eerste 5 aanmeldingen, dan ontvang je 2 kart-tickets van Karting Zeeland t.w.v. € 60,-

Bij Team Paree en team InTec zijn de mensen de kracht achter ons succes. Wij doen het echt met z’n allen. Ook besteden wij veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Race geheel vrijblijvend naar onze Open avond en ervaar zelf wat voor een leuke werkgevers Paree en InTec zijn. Laat even weten of je komt door je bovenaan deze pagina aan te melden!

Over Paree

Paree is centraal gelegen in Zeeland en sinds 1930 een begrip in Zuidwest-Nederland. Met meer dan 90 jaar kennis en ervaring en 225 vakmensen die meedenken met de klanten.
Sinds begin 2021 is Paree eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 30 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie.

Samen zijn wij gespecialiseerd in industriële automatisering, elektro, beveiliging, telecom, ICT, klimaattechniek en sanitairtechniek en een combinatie van deze diensten.

Door onze innovatieve en actieve werkwijze kunnen wij rekenen op klanten in diverse sectoren van klein tot groot en van ’s-Heerenhoek tot China.