Functieomschrijving

Als veelzijdig installatiemonteur werk jij bij InTec Installatietechniek voor particuliere en zakelijke klanten. Dit maakt de functie afwisselend en uitdagend. Samen met collega's ontwerp jij de installatie en vervolgens ga jij deze bij de klant monteren en installeren.
Vind je het leuk om zelfstandig te werken? Ben je klantgericht en professioneel? Straal jij service en kwaliteit uit? Solliciteer dan naar deze uitdagende baan bij een leuke werkgever!

Wat ga je doen?

Als veelzijdig installatiemonteur zul jij bij InTec werken voor particuliere en zakelijke klanten. Dit betekent dat de functie afwisselend en uitdagend is. Samen ontwerpen we de installatie die jij vervolgens monteert en installeert. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om zelfstandig te werken waarbij klantgerichtheid en professionaliteit vooraan staan. Jij straalt als ambassadeur namelijk de kernwaarden van ons bedrijf uit. Blink jij juist uit in één bepaalde discipline binnen de installatietechniek? Ook dan is er bij InTec een plek voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van de nodige vakdiploma’s en / of vakkennis;
  • Je hebt genoeg praktijkervaring om zelfstandig te werken;
  • Je vindt werken met mensen leuk, bent klantvriendelijk en servicegericht;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma of bereid dit te halen;
  • Je hebt een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

  • Een bedrijfsauto;
  • Een team van betrokken collega's;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door (bij) scholingsmogelijkheden.

Beschik je (nog) niet over alle gevraagde competenties, maar word je wel enthousiast van deze vacature, aarzel dan niet om te reageren. Ook dan is er een kans!

Paree is sinds begin 2021 eigenaar van werktuigbouwkundig installateur InTec Installatietechniek uit Kapelle. InTec is ook een familiebedrijf, bestaat sinds 1995, heeft 30 medewerkers en levert diensten op het gebied van verwarming (o.a. warmtepompen), airconditioning, sanitair, ventilatie en lekdetectie. Met elektrotechniek én werktuigbouwkunde in huis ontzorgen wij onze klanten volledig.

Bij Paree investeren wij in jou.
Op het gebied van opleiding en ontwikkeling van de medewerkers vervult Paree B.V. een voorbeeldfunctie in Nederland. Onze visie en inspanningen op dit gebied hebben geleid tot het winnen van de titel Beste Leerbedrijf van Nederland. Bovendien zijn wij uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar voor onze innovatieve oplossingen en de voortdurende investeringen in onze medewerkers.

Wat denk je ervan? Spreekt deze baan je aan en zie je jezelf al helemaal werken bij Paree?
Neem dan nu contact met ons op!