Meer weten over zijn loopbaan bij Paree?

Lees hieronder zijn verhaal.
Stefan-Meulenberg-werkt-bij Paree

"Het mooie van BBL is dat ik naast het leren ook lekker met mijn handen kan werken!"

“In 2018 ben ik als BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg)-leerling op de afdeling Telecom bij Paree begonnen. Na de MBO opleiding 1e monteur elektrotechnische Installaties niveau 3 te hebben behaald, ben ik nu net gestart met de opleiding Middenkader Engineering niveau 4 en werk ik op de afdeling Industriële Automatisering (IA).
Mijn eerste grote project op de afdeling IA was het vernieuwen van een productielijn bij een frietfabriek in België. Met weinig bestaande tekeningen en een hoop uitzoekwerk hebben mijn collega’s en ik, uiteindelijk de nieuwe productielijn gerealiseerd.

Bij mijn collega’s kan ik altijd terecht met mijn vragen
Het iedere dag naar school gaan, ligt mij niet zo. Het mooie van BBL is dat ik naast het leren ook lekker met mijn handen kan werken en bovendien geld verdien.
Het van begin tot eind iets maken vind ik het leuke aan werken in de elektrotechniek. Alles moet dan ook meteen functioneren, anders ben ik niet tevreden.
Paree is een erkend leerbedrijf en bij coach Jan Baaijens kan ik altijd terecht met mijn vragen.  Ook mijn collega’s op de werkvloer nemen alle tijd voor mij en geven een goede uitleg.

Veel kennis, ervaring en vertrouwen bij Paree
Als je bij Paree werkt leer je veel. Er is veel kennis en je komt bij mooie opdrachtgevers op uiteenlopende locaties te werken.
Het is fijn dat ze bij Paree zoveel vertrouwen in je tonen. Zo mocht ik al snel in een bus van Paree rijden en materialen ophalen voor een klus. Het geeft een goed gevoel dat ik op zo’n moment deze verantwoording krijg.

Graag wil ik in de toekomst volledig zelfstandig een klus kunnen uitvoeren als allround monteur.”

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact