Timmerfabriek de Mol is al vanaf 1910 gespecialiseerd in het bewerken van hout.

Ze beschikken over enorme kennis en ervaring voor het vervaardigen van houten kozijnen, ramen en deuren. Dat doen ze in een moderne timmerfabriek, met zo'n 15 medewerkers en een efficiënt CNC machinepark. 

Marco Traas, directeur/eigenaar van Timmerfabriek:

"Ons bedrijf bestaat sinds 1910 en is gevestigd te Heinkenszand. Met 15 medewerkers produceren we houten kozijnen, ramen en deuren op volledig CNC aangestuurde productiemachines.

De productielijn is 2017 geheel vernieuwd met een volledig automatische CNC gestuurde machine (BMH Windowmaster). Daar leggen we een houten balk op en deze wordt compleet bewerkt zonder dat er mensenhanden aan te pas komen. De machine kan 24/7 ingezet worden zonder medewerkers. Als het productieproces klaar is, wordt deze machine en de andere machines zoals compressor en afzuiginstallatie automatisch afgesloten. Dat is geregeld via de industriële automatisering van Paree.

We werken al 25 jaar samen met Paree. Met de bouw van de huidige locatie hebben ze destijds het elektra verzorgd en sindsdien regelen ze alles op het gebied van elektra, camera- en inbraakbeveiliging, telefonie en onze IT omgeving.

We worden prima geholpen met goede oplossingen. Ook bij storingen komen ze snel in actie en reageren met goede oplossingen. Dat is voor ons heel belangrijk omdat we anders niet verder kunnen produceren. Doordat ze goed bekend zijn met ons hele productieproces zijn we altijd weer snel operationeel. Dat geeft ons bedrijfszekerheid.

Wij hebben dit jaar de IT omgeving geheel vervangen. Ook daar hebben ze goed in geadviseerd. Tevens monitoren en beheren ze onze IT omgeving. Dat geeft intern veel rust, aangezien zij alle updates draaien op gezette tijden. Door deze updates zijn we goed beveiligd tegen allerlei mogelijke virusaanvallen van de buitenwereld. Dat is momenteel een zorg voor iedere ondernemer.

Verder hebben we ze een totaalopdracht verstrekt voor de nieuwbouw van een compleet nieuwe timmerfabriek in 2018, waar zij alle facetten van hun kennis weer bij ons gaan inzetten."

 

Paree verzorgt voor Timmerfabriek de Mol:

IT-omgeving

  • Onsite servers inclusief monitoring en pro-actief beheer
  • Microsoft Office 365
  • Internetverbinding

Telefonie

  • Hosted IP Telefonie centrale
  • Mobiele telefonie via vast/mobiel integratie

Industriële Automatisering

  • Aansturing van machines voor gehele productielijn

Beveiliging

  • Camera- en inbraakbeveiliging

Dit project delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact