Ricoh in de regio

Ricoh West-Brabant en Zeeland helpt bedrijven en organisaties om productiever met informatie te laten werken. Ze bieden hiervoor producten en diensten op het gebied van printen, scannen, print management software, document management software en audiovisuele middelen. Hiermee garanderen ze een hoger rendement en leveren een bijdrage aan uw eigen strategische doelstellingen:

  • Groei
  • Productiviteitsverbetering van uw medewerkers
  • Kwaliteitsverbetering van uw (interne) informatievoorziening
  • Kostenbesparingen
  • Voldoen aan wet- en regelgeving

Elke organisatie heeft straks te maken met de aanscherping van de wet GDPR (Europese wet databescherming van persoons- en bedrijfsgegevens). Met Document Management Software heeft u het juiste instrument in handen om informatie te beheren en te koppelen aan regels om compliancy en transparantie te kunnen garanderen.

De oplossingen worden ondersteund door Ricoh Nederland met kennis en service van zo’n 450 consultants en service-engineers. Deze combinatie garandeert kwalitatief hoogwaardige diensten en service van een gerenommeerde wereldspeler als Ricoh met de flexibiliteit en creativiteit van een regionale organisatie. Zo heeft u het beste van twee werelden!

Ricoh speelt wereldwijd in op de behoeften van diverse sectoren en ontwikkelt hiervoor oplossingen en diensten die perfect aansluiten op alle ontwikkelingen binnen uw sector, bedrijf of organisatie. Een bewezen succesvolle mix van ´Think global, act local!´

Marco de Smit (mede-eigenaar): "Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met Ricoh producten en diensten. We zijn dan ook trots dat we meer dan 750 bedrijven en organisaties uit de regio Zeeland en West-Brabant als tevreden klant hebben. Deze variëren van groot tot klein in diverse sectoren.

Wij zijn uw regionale aanspreekpunt. Met ons team bedienen we de regionale markt met medewerkers die allemaal uit de buurt komen. We kennen de markt, zijn slagvaardig en experts in ons vakgebied."

 

Online werken

"We konden kiezen; investeren in nieuwe hard- en software of overstappen naar online werkplekken. We kozen voor het laatste via Paree. Onze medewerkers hebben nu overal toegang to hun data op elk apparaat met de nieuwste software.”

“Op een online werkplek wordt werken flexibel en financieel aantrekkelijk. We betalen per maand een vast bedrag per medewerker en hebben geen investeringen in hard- en software. We werken in een schaalbare omgeving, nieuwe werkplekken kunnen snel worden uitgerold. De veiligheid van onze data is met de online werkplek gegarandeerd en is er sprake van hoge beschikbaarheid. En daarbij biedt Paree ons all-in service en support met o.a. helpdesk en onderhoud aan de IT-omgeving.

Paree en Ricoh kennen elkaar door eerdere samenwerking en we bedienen beide dezelfde regio; Paree met IT en Telecom, Ricoh met print- en scanoplossingen en documentmanagement systemen. Daarin vullen we elkaar goed aan.”

 

Dit project delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact