Vind jij het installeren, in bedrijf stellen, repareren en onderhouden van alarminstallaties, camera's en toegangscontroles tof? Dan ben je bij Paree aan het juiste adres, want dat is précies wat je bij ons mag doen!

Bewonderingswaardig hoe jij alles op alles zet om de wens van de klant naar tevredenheid uit te voeren.
De projectleider zit met de klant om tafel, maar mede door jouw technische kennis en expertise om een systeem zo efficiënt mogelijk te gebruiken, maken we klanten pas écht blij.

Je werkzaamheden kunnen per dag enórm verschillen.
Zo rij je op één dag in je nieuwe bedrijfsbus naar zes 6 verschillende adressen voor wat kleinere klusjes. Bij mevrouw Jansen installeer je een draadloze beveiligings-/en intercominstallatie en bij een basisschool moet er een camera-installatie uitgebreid worden met een extra camera. De volgende dag begin je aan een grotere klus. Het installeren van een toegangscontrolesysteem in een lokaal gemeentehuis, waar je zo’n 5 werkdagen mee bezig zult zijn. Lekker afwisselend!

Dat de verantwoordelijkheid voor de veiligheid voor zoveel woon-/werkomgevingen in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij monteur in de beveiliging bent.

Vacature allround monteur beveiliging

Ben jij onze nieuwe PAREE'er? Solliciteer dan vandaag nog!
T 0113-352440, Whatsapp sollicitatie@paree.nl

 

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact