Zo ziet je ‘gewone’ werkdag als allround elektromonteur service en onderhoud eruit:

Het is maandag half 8. Eerst een bakje koffie om goed wakker te worden.

Als je wilt vertrekken naar je eerste klant voor het vervangen van een aantal (nood)armaturen belt een collega van de binnendienst. Er is een gedeeltelijke spanningsuitval in een timmerfabriek en het werkproces ligt stil. Dit moet snel worden opgelost en dus wordt je planning aangepast. Na het uitsluiten van een aantal zaken, kom je er achter dat een fase van een distributiegroep eruit ligt. Het personeel geeft aan dat er al eerder problemen waren.
In je rol als adviseur/ambassadeur adviseer je de klant een schrijvende meter te plaatsen om te kijken welke stromen er lopen gedurende een week. De klant gaat hiermee akkoord.

Vervolgens ga je naar het gemeentehuis van Heinkenszand om daar de (nood)armaturen te gaan verwisselen.

In de loop van de dag word je gebeld door een collega monteur die bezig is in Goes. Hij zou wel een paar extra handen kunnen gebruiken. De klus moet die dag af en na overleg met één van de collega’s van de binnendienst kun jij hem gaan helpen.

Omdat je eerder klaar bent dan verwacht, kun je nog naar een appartementencomplex in ’s-Heerenhoek waar de buitenverlichting constant blijft branden. Bij het appartementencomplex kom je er na enig zoekwerk achter dat iemand de overbruggingsschakelaar heeft ingedrukt. Snel opgelost!

Dan is het na een drukke en gevarieerde dag tijd om naar huis te gaan.

Bekijk de volledige vacature

Bij Paree werken betekent: veel vrijheid, een gevarieerde baan en leuke collega's. En als je je salaris ziet ben je meer dan tevreden!
Ben jij klaar voor een uitdagende baan? Neem dan nu contact op.
T 0113-352440 óf via Whatsapp | E sollicitatie@paree.nl

allround elektromonteur service en onderhoud

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact