Maatschappelijk verantwoord ondernemen: People Profit Planet

Bij Paree zijn wij al geruime tijd maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen volgens de kernbegrippen: People, Planet, Profit. Op het gebied van milieu, arbeidsvoorwaarden en duurzaam inkopen hebben wij doelen vastgesteld. Bent u ook van plan om (extra) duurzaam te gaan ondernemen? Graag denken wij met u mee!

Duurzame (arbeids)omgeving
Fijn om te zien dat steeds meer bedrijven en organisaties om ons heen zich ook gaan richten op een duurzame (arbeids)omgeving. Zo gaan wij binnenkort voor zorgorganisatie SVRZ op 20 zorglocaties PV-installaties (6.500 zonnepanelen) realiseren.

Zuinig op de medewerkers
Om te zorgen dat het de werkplek aan niets ontbreekt, zijn er mooie producten op de markt. U wilt toch ook een medewerker die productief, creatief, flexibel en meer dan tevreden kan werken?! Microsoft Teams is zo'n mooi product; samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Investeren in de toekomst
Om meer jongeren enthousiast te maken voor het werken in de elektrotechniek worden er geregeld activiteiten georganiseerd. Onze Arno en Jeroen zijn sinds kort gediplomeerd techniekambassadeur en proberen kinderen enthousiast te maken voor hun vak; werken als elektromonteur. Lees hieronder hun verhaal. Contact Graag informeren wij u uitgebreid over onze projecten, oplossingen en werken bij paree!
Neem gerust contact met ons op: T 0113-352440 | info@paree.nl

PV installaties SVRZ

Voor zorgorganisatie SVRZ gaan wij PV-installaties (6.500 zonnepanelen) op de daken van 20 zorglocaties realiseren. Deze miljoeneninvestering levert SVRZ ruim 1.6 miljoen kWh per jaar op en voorziet de 20 locaties overdag van zelf opgewekte energie.

Ook SVRZ gaat voor duurzaam

Microsoft Teams

Door het praktisch samen werken in Microsoft Teams kunt u elkaar eenvoudig bereiken en haalt u het beste uit uw afdeling. Bellen, chatten, videoconferentie, documenten delen en samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Laat uw team ook optimaal functioneren

Techniekambassadeurs Arno en Jeroen

Als techniekambassadeurs zijn onze Arno (zie foto) en Jeroen enthousiast over hun vak; werken als elektromonteur.
Op een leuke en luchtige manier laten zij kinderen kennis maken met de elektrotechniek.

Lees over hun eerste gastles

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact