De vakantie is bezinnen, genieten en resetten om vervolgens opgeladen en vol inspiratie weer aan het werk te gaan. Graag staan wij ook na uw vakantie weer voor u klaar!

Heeft u door uw welverdiende vakantie onze nieuwsitems niet (allemaal) gezien? Geeft niets, wij hebben een selectie voor u op een rijtje gezet.

Optimaal communiceren
Wilt u vanaf nu zorgeloos communiceren? Optimaal bellen (vast en mobiel) met uw klanten, medewerkers en relaties? Graag informeren wij u over Cloud telefonie; de perfecte oplossing.
Bent u ook op zoek naar de perfecte IT omgeving waarin transparantie, inzicht en controle worden gewaarborgd? Met onze IT scan brengen wij uw mogelijkheden, knelpunten en besparingen in beeld.

Feest bij Paree
Werken in de elektrotechniek is wat ons betreft het mooiste wat er is! Wij bieden uitdagende functies op verschillende niveaus en vinden het belangrijk om door scholing in onze medewerkers te investeren. Afgelopen maand hadden wij weer feest bij Paree door geslaagden en een jubilaris.

Vernieuwen E-installatie WKO Ouverture
Een mooie opdracht voor ons; het vervangen van de complete besturingsinstallatie van het WKO-systeem in de aardgasvrije wijk Ouverture Goes. Het was een hele uitdaging om alle huishoudens en de school tijdens de vernieuwing niet zonder warmte of tapwater te laten zitten.

Contact
Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op: T 0113-352440 | info@paree.nl

 

Optimaal communiceren

Cloud telefonie; altijd en overal kunnen bellen en werken

Grappig om te zien hoe men 20 jaar geleden nog dacht over telefonisch bereikbaar zijn.
Cloud telefonie is praktisch, goedkoop en flexibel. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

De mogelijkheden van de IT scan

Maak nu uw IT diensten inzichtelijk met de IT scan van Paree. Mogelijk betaalt u teveel, of betaalt u voor diensten die u nu of in de nabije toekomst niet meer gaat gebruiken.

Tijdens de inventarisatie wordt er gekeken naar de huidige:

  • infrastructuur (internetverbinding, UTP netwerk, etc.);
  • hardware (netwerkapparatuur, servers, pc’s, printers, etc.);
  • software en licenties (Microsoft, ERP, etc.);
  • security (firewall, malware software, backup, inrichting data en rechtenstructuur, etc.);
  • contracten (abonnementen, onderhoudscontracten, etc.);
  • werkwijze (cloud, lokaal, terminal server Office 365, etc.)

Aan de hand van de inventarisatie wordt een rapport uitgebracht, waarmee u inzicht krijgt in uw bestaande IT omgeving.
De kosten voor deze inventarisatie zijn afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de bestaande IT omgeving. Wij kunnen van tevoren een vaste prijs afspreken of de inventarisatie op basis van nacalculatie uitvoeren.
Heeft u interesse in een IT scan? Neem contact met ons op

Feest bij Paree

Afgelopen maand hadden wij weer wat te vieren bij Paree; geslaagden en een jubilaris.
Gefeliciteerd allemaal!

Een mooi diploma voor onze BBL-leerlingen.

Onze Collin al 12,5 jaar in dienst

Paree vernieuwt E-installatie WKO Ouverture Goes

In de eerste aardgasvrije wijk Ouverture in Goes (nieuwbouw 2003) zijn 240 woningen, 2 appartementencomplexen en een brede school middels een collectief WKO (Warmte Koude Opslag)-systeem van warmte en koude voorzien.

In januari 2018 vroeg DNWG (DeNetwerkGroep) ons om de complete besturingsinstallatie van het WKO-systeem te vernieuwen.
Om de woningen constant te blijven voorzien van warmte en tapwater hebben wij de installatie in fases vernieuwd, waarbij DNWG de software heeft verzorgd. Zonder enige overlast voor de bewoners en gebruikers is de installatie in 6 maanden vernieuwd.

Hoe werkt een WKO-installatie?
Een WKO-installatie zorgt ervoor dat warmte en koude opgeslagen kunnen worden. In de zomer haalt men het koude grondwater uit de aardbodem om de vertrekken van een gebouw te koelen. Het water wordt in de zomer in de vertrekken van het gebouw langzaam warmer door de temperatuur in de vertrekken en wordt vervolgens weer in de bodem gepompt.

In de winter wordt het warmere grondwater gebruikt voor het verwarmen van het gebouw. Hierbij is een warmtepomp aangesloten op de bron. Het water uit de grond is meestal niet direct op de gewenste temperatuur en zal daarom extra verwarmd moeten worden.

Het gebruik van warm grondwater voor het verwarmen van gebouwen zorgt voor een energiebesparing van 40 tot 50 procent. De energiebesparing die kan worden gerealiseerd door koel grondwater te gebruiken voor de koelinstallatie kan wel oplopen tot 95 procent.

WKO Ouverture

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact