Met narrowcasting kunt u uw medewerkers, uw bezoekers (klanten) en gasten entertainen en informeren. Denk aan TV in een wachtruimte, kantine, eetzaal, op hotelkamers en nog veel meer andere locaties. Het is dé manier om de klantervaring te verrijken. Naast informatie, biedt narrow casting ook amusement en de nodige ontspanning. Bij Paree kunnen wij u nu een zeer gebruiksvriendelijke narrow casting online clouddienst aanbieden. Graag vertellen wij u hier meer over.

Online clouddienst
Met onze online clouddienst kunt u iedere televisie moeiteloos omzetten naar een professioneel informatiescherm. Vanaf elke werkplek met internet heeft u toegang tot het online dashboard waarin u uw presentatie kunt beheren. Het is niet nodig om speciale software te installeren, u heeft genoeg aan een moderne webbrowser. Elke wijziging die u maakt wordt vrijwel direct zichtbaar op het informatiescherm.

Eenvoudige bediening
De dienst is uitermate gebruiksvriendelijkheid. Het ontwerp van het dashboard is hier helemaal op ingericht. Door de intuïtieve weergave van de afspeellijsten ziet de gebruiker in één oogopslag wat hij of zij moet doen.
Door de unieke miniaturen is in één oogopslag te zien welke dia's er op dat moment in de presentatie getoond worden. 

Maken en onderhouden van dia’s
Het aanpassen van dia's is vergelijkbaar met het maken of aanpassen van dia's in Powerpoint; elke dia is volledig zelf samen te stellen. Elke dia kan bestaan uit meerdere elementen zoals teksten, afbeeldingen of widgets met actuele informatie zoals nieuwsberichten. 
Je kunt gebruik maken van standaard sjablonen, maar ook een volledig eigen indeling maken passend bij de huisstijl.

Widgets - Automatische informatie
Behalve titel- en tekstelementen kan er ook gebruik worden gemaakt van widgets die automatisch actuele informatie laten zien. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsberichten van nieuwssites, file-informatie en weersvoorspellingen.

Fotobibliotheek – 5000 afbeeldingen
Er is een directe koppeling met een rechtenvrije afbeeldingenbibliotheek (pexels.com). Hierdoor heeft u de beschikking over meer dan 5000 achtergronden, foto's en clipart-tekeningen om vrij te gebruiken in de presentaties.

Weergaveplanning
Met behulp van weergaveplanning kunt u een planning toepassen op dia’s of afspeellijsten. Zo is het mogelijk om dia’s vooraf in te plannen voor een bepaalde dag, dagdeel, periode of combinatie daarvan. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfelicitatie die alleen op een bepaalde dag weergegeven wordt.

Video’s
Wij ondersteunen YouTube, Vimeo en video’s van Facebook. Het is ook mogelijk om direct eigen video’s te uploaden. Deze worden automatisch in het juiste formaat op het televisiescherm getoond. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsvideo of filmpje van een feest.

Externe webpagina’s en BI-dashboards
Ook het tonen van externe dashboards voor BI-tooling of bijvoorbeeld een productpagina van een website is met deze narrowcasting mogelijk. Ook bij een update of aanpassing van deze gegevens past de pagina zich automatisch aan.

Maatwerk
Heeft u de wens voor een specifieke functionaliteit, dan is dit ook mogelijk. 

Instructie en support
Voordat uw medewerkers met de dienst aan de slag gaan, krijgen zij een duidelijke instructie. Mochten zich toch problemen of vragen voordoen dan is support via ons praktisch dashboard mogelijk. 

Meer informatie
Deze dienst bieden wij aan als een maandelijks all-in abonnement. Bij dit abonnement is de benodigde mediaspeler inbegrepen: er zijn geen opstartkosten. Daarnaast omvat het abonnement ook alle benodigde software-updates, ondersteuning en onbeperkt gebruik van het dashboard. Alle functionaliteiten zijn te gebruiken zonder dat er extra kosten worden gerekend.

Bent u enthousiast over deze online clouddienst? 
Neem vrijblijvend contact met ons op: T 0113-352440 | E ti@paree.nl

contactpersonen

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact