Eén aanspreekpunt voor service en onderhoud

Bent u op zoek naar een complete IT oplossing waarbij uw medewerkers altijd en overal, prettig en veilig kunnen (samen)werken met collega's en klanten? Onze moderne werkplek maakt dit meer dan mogelijk. Door meer (werk)vrijheid en de juiste functionaliteit kunnen uw medewerkers hun talent maximaal inzetten. 

Uw volledige ICT omgeving wordt door ons onder handen genomen. Wij verzorgen de installatie van iedere werkplek, nemen de complete netwerkinfrastructuur op in onze monitoring, richten servers in en sluiten ook de verbindingen aan. Geen naar elkaar wijzende leveranciers, wij hebben álles ingericht, dus wij lossen ook alles op. Dit waarborgt een snelle, veilige en betrouwbare ICT-omgeving met de hoogst mogelijke garanties, volgens de allerhoogste ICT-standaarden.

De moderne werkplek brengt schaalbaarheid, kostenbesparing en technologie samen tot een gebruiksvriendelijke dienst. Wij bieden een werkplek die het doet, die wij precies inrichten volgens uw wensen, die wij onderhouden en die wij optimaal beveiligen.
Door te investeren in een goede basis zullen uw kosten over de gebruiksperiode lager zijn dan u gewend bent.

Graag gaan wij met u in gesprek om de eisen en wensen van uw organisatie op IT-gebied in kaart te brengen. 
Maak vrijblijvend een afspraak: T 0113-352440 | E ti@paree.nl

Met de moderne werkplek bent u als ondernemer volledig ontzorgt!

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact