Afgelopen donderdag 19 september zijn 21 medewerkers van Paree met de bus naar de Topmeesterschapsdag van OTIB geweest.
Na eerst de Topstartersdag, vervolgens de Topvakmanschapsdag was het nu de Topmeesterschapsdag waar zij aan deel hebben genomen. OTIB organiseert deze events om vakmensen in de techniek te coachen bij hun loopbaanontwikkeling.

Villa Flora Brightlands
Dit loopbaanontwikkeling event vond plaats in Villa Flora, een inspirerend gebouw op de Brightlands Campus Greenport Venlo.
Iedere campus van Brightlands heeft zijn eigen specialisatie. Zo is Greenport Venlo een innovatiecentrum voor voedsel en voeding. Zowel op het gebied van voedselbereiding als teelt. Interessant voor Paree aangezien wij op onze afdeling industriële automatisering verschillende opdrachtgevers in de voedingsindustrie hebben.

Topmeesterschapsdag: "Samen groeien naar beter"
Sinds hun deelname aan de Topstartersdag in 2012 is er veel gebeurd met deze groep medewerkers. Zij hebben in de afgelopen 7 jaar allemaal een mooie groei binnen ons bedrijf doorgemaakt . Onder hen nu een projectleider, hardware engineers, programmeurs, werkvoorbereiders en een chef werkplaats.
Met de informatie die zij afgelopen donderdag op de Topmeesterschapsdag hebben ontvangen kunnen zij zichzelf nog verder ontwikkelen. Naast persoonlijke groei zal dit ook een positief effect hebben op Paree als organisatie en zo: "Samen groeien naar beter".

Topmeesterschapsdag

Fotogallerij

topmeesterschapsdag 1
topmeesterschapsdag 1
topmeesterschapsdag 1
topmeesterschapsdag 1
topmeesterschapsdag 1
topmeesterschapsdag 1
topmeesterschapsdag 1

Dit bericht delen

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact