Met passie vertelt Gerjan over zijn werk

Lees hieronder waarom hij de beveiligingstechniek zo leuk vindt.
Interview Gerjan de Vos

Werk je eenmaal in de beveiligingstechniek, dan wil je niets anders meer!

Paree is zeer allround in de beveiligingstechniek. Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis op het gebied van industriële automatisering, elektro, telecom en ICT.
Op de afdeling Beveiliging van Paree B.V. kunt u onder andere terecht voor een inbraakinstallatie, een toegangscontrolesysteem, camerasystemen of een brandmeldinstallatie. Rekening houdend met de wensen van de klant bieden wij maatwerk.
Gerjan de Vos werkt inmiddels bijna 5 jaar bij Paree B.V. als projectleider op de afdeling Beveiliging en vertelt met passie over zijn werk.

Gerjan de Vos projectleider op de afdeling Beveiliging
Al vanaf 1988 is Gerjan de Vos werkzaam in de beveiligingstechniek. Eerst als montagemonteur, vervolgens als servicemonteur en later als hoofd technische dienst.
Begin 2015 is hij bij Paree B.V. als projectleider op de afdeling Beveiliging begonnen. Destijds maakte Gerjan de bewuste keuze voor ons als werkgever, omdat wij allround zijn op het gebied van beveiliging. Zo kunnen wij bij een klant bijvoorbeeld een volledig geïntegreerd inbraak-, toegangs- en camerasysteem verzorgen. Bovendien vindt Gerjan de grote en interessante opdrachtgevers bij Paree B.V. uitdagend. Verder staat Paree B.V. bekend om zijn goede werksfeer hetgeen voor Gerjan ook een belangrijke factor was om de overstap te maken.
Gerjan vertelt enthousiast: “naast uitdaging in mijn werk vind ik het belangrijk om in een leuk en gemotiveerd team te werken. Toen ik dan ook de vacature in de krant las, heb ik meteen contact opgenomen. Daar ben ik nog steeds erg blij om.”
“Er zijn zelfs 2 monteurs met mij mee verhuisd naar Paree”, zegt Gerjan lachend.

Kennisniveau beveiliging  moet up-to-date zijn
Gerjan zijn job is zeer divers en omdat de ontwikkelingen op het gebied van beveiliging in het hedendaagse IT tijdperk snel gaan biedt deze baan veel uitdaging.
“Naast de nodige feeling voor het vak, is het belangrijk om continu mijn kennisniveau (en dat van mijn team) up-to-date te houden en dat maakt het werk erg leuk”, aldus Gerjan.
“Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van klanten, offertes uitbrengen en na het ontvangen van een nieuwe opdracht deze van begin tot eind begeleiden. Hier hoort ook het inplannen en aansturen van de monteurs bij. Zonder zijn monteurs zou Gerjan nergens zijn.
“De rol van de monteur speelt een cruciale rol bij het installeren van een beveiligingssysteem. Hij zal hetgeen op de afdeling bedacht is, bij een klant moeten installeren. Met de juiste motivatie, goed inzicht en klantvriendelijkheid zorgt de monteur ervoor dat wij kwaliteit kunnen leveren.”
Recent ontving Gerjan een e-mail van een tevreden klant die schreef: “ mijn complimenten voor je monteurs, als wij altijd zulke werkmannen over de vloer zouden hebben…..Wij hebben het helaas ook nogal eens anders meegemaakt.” “Een mooier compliment kun je toch niet krijgen”, zegt Gerjan trots.

Bij Paree B.V. werk je in een jong en enthousiast team
Over de vraag wat Paree een leuke werkgever maakt hoeft Gerjan niet lang na te denken: “Paree is een mooi bedrijf met een hoog kennisniveau en veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Bij ons werk je in een jong en enthousiast team en er zijn korte lijnen binnen de organisatie.”

Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact