Cloudservices

Managed private, public of hybrid cloudoplossing? Microsoft Azure Cloud?
Wij hebben de juiste kennis en ervaring om de ideale cloudmix voor uw organisatie te bepalen en u te ondersteunen bij de overstap naar de cloud. We begeleiden de transitie en zorgen dat die overgang zich in snelheid aanpast aan uw organisatie.
Paree - Telecom - IT - Hosted IP Telefonie - Cloud Services

Managed private, public of hybrid cloudoplossing

Uw business stabiel en veilig in de cloud. Of het nu gaat om de hosting van uw website, bedrijfskritische applicaties of een complete IT-omgeving. Met Managed cloudoplossingen haalt u het maximale uit de cloud.

We bieden u complete private, public of hybride cloudoplossing

U vindt de performance, beheerkosten en veiligheid van uw e-business belangrijk? Wij ook. Met ons Managed Cloud services groeit uw IT flexibel met uw business mee. En daarmee ook de beheersbaarheid van uw IT kosten. Of het nu gaat om de hosting van uw website, bedrijfskritische applicaties of een complete IT-omgeving, met Managed Cloud haalt u het maximale uit de cloud. Zo dat u zich kunt richten op uw core business.

Waarom Managed Cloud?

 • State-of-the-art (private) cloud oplossing;
 • Schaalbare capaciteit, lage opstartkosten en betalen naar gebruik;
 • Geoptimaliseerde servers, netwerk & applicaties verdeeld over meerdere datacenters in Nederland;
 • Op- en afschalen vanuit selfservice portal en managed services naar behoefte;
 • Drievoudige ISO-certificering en uitgebreide security;
 • Duidelijke SLA met beschikbaarheidsrapportage;
 • Ook te combineren met Microsoft Azure in onze Hybrid Cloud Oplossing;
 • Dedicated support van onze specialisten.

Hybrid cloud

Hybrid cloud is de toekomst voor uw IT

Heeft u een dynamische applicatie met wisselende pieken, een performance-intensieve applicatie of een applicatie met hoge wettelijke (veiligheids)eisen?

Steeds meer grote en kleine bedrijven kiezen voor een hybride infrastructuur die de voordelen van zowel de private als de public cloud combineert. Dit biedt u de mogelijkheid om uw applicaties en workloads daar te laten draaien waar ze het best tot hun recht komen.

Hybrid cloud, de voordelen

 • Optimale mix van on-premise, private en public;
 • Lagere kosten, door maximaliseren van kostenefficiëntie;
 • Makkelijk om snel gebruik te maken van nieuwe functionaliteit;
 • Gefaseerde overgang naar hybrid mogelijk;
 • Flexibel en schaalbaar; gemakkelijk opschalen bij pieken;
 • Belangrijke data veilig in een private cloud.

Naar de cloud met Microsoft Azure

Of uw nu video’s streamt, een (high performance) site host, big data analyseert, applicaties beheert in de cloud of Saas ontwikkelt; met managed Microsoft Azure van Paree in samenwerking met onze partner KPN Internedservices brengt u eenvoudig al uw programma’s, applicaties en services naar de cloud.

U bent verzekerd van ongekende productiviteit en een flexibel, schaalbaar en wereldwijd beschikbaar cloudplatform die compatible is met uw bestaande IT-omgeving. Bovendien zorgen wij voor een perfecte implementatie, 24/7 beheer en innovatie. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en maximaal profiteren van Azure.

 

Voordelen van Microsoft Azure

 • Lagere kosten en meer flexibiliteit en business agility;
 • Ongekende productiviteit en groeiende verzameling van services;
 • Compatibel met uw bestaande IT-omgeving;
 • Perfect schaalbaar en betalen naar gebruik;
 • Gebouwd om uw gegevens te beschermen;
 • Wereldwijd beschikbaar, met uitstekende prestaties.

Paree, uw cloudspecialist

Wat kunt u van Paree verwachten?

Wij hebben de juiste kennis en ervaring om de ideale cloudmix voor uw organisatie te bepalen en u te ondersteunen bij de overstap naar de cloud. We begeleiden de transitie en zorgen dat die overgang zich in snelheid aanpast aan uw organisatie.

Bent u benieuwd wat cloudservices voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan kosteloos een adviesgesprek aan. Bel ons via 0113 - 35 24 40 of mail naar ti@paree.nl Dan bekijken we samen welke mogelijkheden er voor uw bedrijf of organisatie zijn.

Cloud services van Paree:

 • Design, bouw en beheer door onze cloudexperts;
 • De juiste implementatie-expertise voor een succesvolle migratie;
 • Wij zorgen dat Azure perfect voor u werkt, ook in hybride vorm;
 • Nooit meer zorgen over patches, storingen en updates;
 • Snel gebruik maken van nieuwe functionaliteiten;
 • U kunt rekenen op de beste service en support.

Pluspunten Paree

 • Specialist in cloud oplossingen
 • 24/7 service, beheer en onderhoud/
 • Betrokken en ervaren medewerkers en partners

Veelgestelde vragen over
Cloud Services

Wat is het verschil tussen private en public cloud?

Private cloud

Een private cloud is een IT-infrastructuur die specifiek voor uw bedrijf wordt ontwikkeld en binnen uw bedrijf of in het datacenter van een service provider wordt gehost. De private cloud biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie (hoewel in mindere mate dan de public cloud), maar biedt daarnaast meer controle en beveiliging.

Hierdoor is dit een ideale optie voor grotere bedrijven of bedrijven met strenge verplichtingen ten aanzien van gegevens, regelgeving en governance. Een ander belangrijk voordeel van een private cloud is de mogelijkheid om de computing-, storage- en netwerkcomponenten aan te passen aan uw specifieke IT-vereisten. Dit is in een public cloudomgeving soms lastiger te realiseren.

Public cloud

Een public cloud is voor iedereen openbaar. De provider van de public cloud diensten zorgt altijd voor voldoende capaciteit, maar is vrij in welke servers of andere middelen hij hiervoor gebruikt. Belangrijke voordelen van de public cloud zijn dat je betaalt naar gebruik (vaak kosten efficiënter), eenvoudig kan op- en afschalen en geen investeringen hoeft te doen in soft- en hardware.

Hoewel je als bedrijf snel aangesloten kunt worden op een public cloudhosting platform zoals Microsoft Azure, vereist het specialistische kennis om zo’n public cloud goed werkend te krijgen voor je organisatie. Wij hebben, samen met onze partner KPN Internedservices, één van de grootste Service Provider voor Microsoft Azure in Nederland, de juiste implementatie-expertise om u succesvol in de public of hybrid cloud te brengen.

 

Wat is on premise?

On premise betekent dat u uw IT/automatisering op de eigen locatie heeft. Bijvoorbeeld een server die u op uw kantoor heeft staan en zelfstandig of met ondersteuning van een IT-bedrijf beheert.

Er zijn gegronde redenen voor organisaties om nog steeds te kiezen hun applicaties op eigen hardware te hosten en het beheerd in-house te doen. De meeste organisaties hebben immers grote investeringen in technologie, mensen en processen gedaan die niet zomaar afgeschreven kunnen worden. En soms passen bepaalde workloads niet bij gevirtualiseerde (of multi-tenanted) platforms of is het vanuit beveiliging en compliance slimmer om bepaalde data on-premise te houden. Maar vaak liggen er kansen om delen van uw IT naar een private-, public-, of hybrid cloud te brengen.

partners

Paree - IT - Cloud Services - Microsoft Azure
Microsoft Azure
Paree - Partner - IT - KPN Interned Services
KPN Interned Services
Paree - Partner - IT - Microsoft
Microsoft
Geïnteresseerd in Cloud Services?