Veiligheidsinspectie SCIOS Scope

Paree kan bij uw bedrijf de veiligheidsinspectie Scope 8 en 9 uitvoeren. Ook voor de brandrisico-inspectie van het elektrisch materieel SCIOS Scope 10 kunt u bij ons terecht.
SCIOS Scope

Inspectie SCIOS Scope 8, 9 en 10

Inspectie van elektrotechnisch materieel op brandveiligheid
Branden kunnen ontstaan door onveilige situaties in elektrische installaties. Om de risico's van een elektrische installatie vast te stellen, is een veiligheidsinspectie met NEN3140 als uitgangspunt beperkt.
Ten behoeve van de specifieke inspectie van elektrisch materieel op brandrisico is een aanvullende brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10, gebaseerd op de NTA 8220, ontwikkeld. Door brandrisico's in uw pand(en) goed in te schatten, kunt u brand voorkomen of beperken.

Certificering SCIOS Scope 10
Om de brandrisico-inspectie van het elektrisch materieel SCIOS Scope 10 te kunnen uitvoeren dient het inspectiebedrijf gecertificeerd te  zijn; Paree is hiervoor sinds kort gecertificeerd. Bovendien zijn wij al geruime tijd bevoegd om de inspecties Scope 8 en 9 uit te voeren.
Dus wilt u een brandinspectie Scope 10 in Zeeland uit laten voeren? Dan kunt u hiervoor bij Paree terecht. Voor Scope 10 in West-Brabant bent u ook bij ons aan het juiste adres. Neem alvast contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Inspectie brandverzekering
Inspectie Scope 10 is op verzoek van het Verbond voor Verzekeraars ontwikkeld. De verzekeringsbranche dringt bij verzekerden aan op het periodiek uitvoeren van de gecertificeerde brandinspectie om zo te voldoen aan de polisvoorwaarden.

Overigens moet u om aan de Arbowet te voldoen tevens een NEN3140 inspectie uit te laten voeren, aangezien bij deze veiligheidsinspectie ook het aanraakgevaar wordt meegenomen.

Wat houdt een brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10 in?
Inspectie van uw elektrische installatie en risicovolle elektrische apparaten.
Er zal een visuele controle plaatsvinden en er zullen foto's worden genomen van risicovolle situaties. Verder worden er verschillende metingen en testen uitgevoerd waaronder infraroodopnames van de verdeelinrichtingen ter controle van de temperatuur.

Meer informatie
Bel ons voor meer informatie over de brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10 of voor andere vragen! T 0113-352440 of per email naar: eb@paree.nl

SCIOS Scope 8 9 en 10
Meer weten over wat Paree voor uw bedrijf kan betekenen?
Contact